Ola Brandborn Postad 20 Mars , 2021 Rapport Postad 20 Mars , 2021 (redigerade) Bitcoin och Ethereum "på papper" via certifikat hos nätmäklarna på ISK. Allt annat är tyvärr omöjligt att investera i skattemässigt sett (full skatt på vinster, men bara 70% avdrag på förluster). Om du handlar aktivt så kan "stora pokerrassian" vara en västanfläkt i vad som kan ske om du handlar med riktiga krypto. Tyvärr. Redigerad 20 Mars , 2021 av Ola Brandborn Citera
GTOBåten Postad 20 Mars , 2021 Författare Rapport Postad 20 Mars , 2021 3 timmar sedan, säger Ola Brandborn : Bitcoin och Ethereum "på papper" via certifikat hos nätmäklarna på ISK. Allt annat är tyvärr omöjligt att investera i skattemässigt sett (full skatt på vinster, men bara 70% avdrag på förluster). Om du handlar aktivt så kan "stora pokerrassian" vara en västanfläkt i vad som kan ske om du handlar med riktiga krypto. Tyvärr. Om det inte framgick från mitt inlägg så tycker jag i princip ingen ska handla aktivt. Jag är då alldeles för dum för att göra det. Lärde mig den hårda vägen... Citera
brusig1 Postad 30 Mars , 2021 Rapport Postad 30 Mars , 2021 Passar på att posta lite elev-resultat från en som anslöt tidigare i år. Hero hade innan spelat nl200 med ca 2-3bb/100 i resultat. Efter ca 2 månader har han både gått upp i nivå och dubblat sin winrate. Tar fortfarande emot ansökningar i övrigt som alltid. 5 Citera
zydes Postad 30 Mars , 2021 Rapport Postad 30 Mars , 2021 4 timmar sedan, säger brusig1 : Passar på att posta lite elev-resultat från en som anslöt tidigare i år. Hero hade innan spelat nl200 med ca 2-3bb/100 i resultat. Efter ca 2 månader har han både gått upp i nivå och dubblat sin winrate. Tar fortfarande emot ansökningar i övrigt som alltid. Snyggt! GJ! Citera
GTOBåten Postad 1 April , 2021 Författare Rapport Postad 1 April , 2021 Fin månad in the books. Lägre stakes men smooth sailing! 13 Citera
brusig1 Postad 2 April , 2021 Rapport Postad 2 April , 2021 Mindre smooth sailing, men fin månad ändå. Har även jag spelat mycket lägre senaste månaden än tidigare, vilket resulterar i att jag får upp bra mycket fler bord dygnet runt. Lär fortsätta hålla någon liknande approach, finns rätt många anledningar till att jag inte vill spela de högsta nivåerna på daglig basis. Efter gått knackigt i början av månaden på högre stakes och printat på lägre hittade jag en ganska fin session på de högre nivåerna sista dagen. Känner att jag har spelat några få sessioner den här månaden som var beyond bedrövliga. Borde nog gå att se vart i grafen jag begravde min foldknapp och bara slog på syn-knappen som något fyllo som lirar whack-a-mole. Lyckligtvis relativt låg snittnivå när jag spelade kasst iaf, lol. 13 Citera
brusig1 Postad 30 April , 2021 Rapport Postad 30 April , 2021 April bokad, spelade generellt lite högre stejks än vad jag hade planerat, men runt 25k händer och framåt har det varit väldigt mycket och väldigt bra action upp till 40k. Spelade lite mindre volym som syns denna månad än förra månaden, vilket mest har att göra med att jag försöker ta en ny approach till grinden, men delvis att vissa restauranger har börjat öppna upp sig här i London. Numera kan man äta på terasser (även inglasade), men ej inomhus på riktigt. Lite lol, vet inte riktigt hur jag köper det, men ganska trevligt efter ha varit i lockdown sedan början av december. Den nya approachen till grinden innebär mest att jag försöker känna efter mer hurvida jag faktiskt är sugen på att spela dagligen och vilka games isf. Den tidigare approachen var att spela mycket fler timmar då jag länge ansett att om jag lika gärna är hemma och inte gör något kan jag spela poker. Och gällande stakes har jag i flera år spelat de högsta gamesen och i retrospekt anser jag att jag kanske spelat lite för mycket volym i de absoluta högsta gamesen. Är inte ens övertygad om att jag ger upp någon större mängd i hourly om jag spelar lägre och mer sällan. Det ger helt klart mycket mer + life ev iaf. Sen har jag strukturerat mycket av mina studier så att de klaffar med vad vi jobbar med eleverna. Vi har några timmar schemalagda i veckan där jag/vi jobbar med en grupp elever som spelar mid/hs vilket antagligen är mer teori-timmar än vad jag lagt ned på länge, men det är roligt och tycks ge bra resultat för alla inblandade. Känns också en aning coolt att jag och båten har väldigt snarlikt upplägg i min NL coaching och hans PLO coaching och bägge fungerar väldigt bra just nu. Kul att kunna utvecklas både som spelare och coach samtidigt. 14 Citera
GTOBåten Postad 30 April , 2021 Författare Rapport Postad 30 April , 2021 Postar bara + månader [ x ] 12 1 Citera
brusig1 Postad 7 Maj , 2021 Rapport Postad 7 Maj , 2021 Stekig blaff, kanske inte ska spela $3/6 hu mot ngn regg samtidigt som jag spelar 10x så högt... 6 Citera
brusig1 Postad 10 Maj , 2021 Rapport Postad 10 Maj , 2021 Lol, för andra dagen i rad har något amerikansk mtt-regg suttit sig hu mot mig på $200/400, sprang bra igår och fick lillplussa på 40k men vi 2 tablade och lirade lite $50/100 med där jag vann 2bi. Idag spelade jag bara en snabbis då sista bossen av raya multi-tablade 4 bord highstakes och det kändes för mig som ett högre ev att slåss för borden ist. Vilket givetvis mtt-reggen inte tyckte, han ville bara spela 200/400 hu och hade inget intresse av att lira med gris. Rätt så flashig bluffcatch 6 1 Citera
Pness Postad 10 Maj , 2021 Rapport Postad 10 Maj , 2021 57 minuter sedan, säger brusig1 : Lol, för andra dagen i rad har något amerikansk mtt-regg suttit sig hu mot mig på $200/400, sprang bra igår och fick lillplussa på 40k men vi 2 tablade och lirade lite $50/100 med där jag vann 2bi. Idag spelade jag bara en snabbis då sista bossen av raya multi-tablade 4 bord highstakes och det kändes för mig som ett högre ev att slåss för borden ist. Vilket givetvis mtt-reggen inte tyckte, han ville bara spela 200/400 hu och hade inget intresse av att lira med gris. Rätt så flashig bluffcatch Läckert! 1 Citera
Ola Brandborn Postad 10 Maj , 2021 Rapport Postad 10 Maj , 2021 Snyggt. Det är i sådana här lägen jag brukar få supportmail om "han kan se mina kort, superuser!!!" 2 Citera
ölkaka Postad 10 Maj , 2021 Rapport Postad 10 Maj , 2021 (redigerade) 7 timmar sedan, säger brusig1 : Lol, för andra dagen i rad har något amerikansk mtt-regg suttit sig hu mot mig på $200/400, sprang bra igår och fick lillplussa på 40k men vi 2 tablade och lirade lite $50/100 med där jag vann 2bi. Idag spelade jag bara en snabbis då sista bossen av raya multi-tablade 4 bord highstakes och det kändes för mig som ett högre ev att slåss för borden ist. Vilket givetvis mtt-reggen inte tyckte, han ville bara spela 200/400 hu och hade inget intresse av att lira med gris. Rätt så flashig bluffcatch Riktigt snygg bluffsyn! Redigerad 10 Maj , 2021 av ölkaka Citera
bomanlol Postad 10 Maj , 2021 Rapport Postad 10 Maj , 2021 Hade varit kul med en offentlig redogörelse av herr klarsynt himself om vad heads up poker går ut på egentligen verkar svinigt kul men som kräver mycket träning, begränsad mängd tur inblandat yes? Citera
brusig1 Postad 11 Maj , 2021 Rapport Postad 11 Maj , 2021 9 timmar sedan, säger bomanlol : Hade varit kul med en offentlig redogörelse av herr klarsynt himself om vad heads up poker går ut på egentligen verkar svinigt kul men som kräver mycket träning, begränsad mängd tur inblandat yes? Hah! Tror longple är mer kvalificerad att svara på den frågan. Jag känner mig väldigt medioker HU. Men du kan få min take av det ändå. Jag upplever att HU-poker är väldigt psykologiskt/mentalt. Känns som att det är mer intelligens+talang-baserat än ring-gamesen. Tycker stora talanger alltid varit underskattade HU (Berri sweet, wcg, limitless, thuritz, isildur mfl). Ring har alltid varit mitt favoritspel då det känns som det är mycket mer fokus på att bara spela bra overall. Du kan ha lite läckor här och var, det finns lite större möjligheter i form av hur mycket din spelstil kan diffa mot andra regs. Då det är så mycket mer spots så känns det som ett mer strategiskt spel. Mtp att du spelar cs så tycker jag referensen passar att ring känns mer som att lira 5on5 och HU är mer som att lira aim-map imo. I dagboken och i vårt team så har vi båten och longple som jag anser är varandras motpooler. Båten är megaduktig på alla siffror, ranges och allt vad det innebär och är obv jätteduktig ring. Longple betydligt mycket mer okalibrerad och har mindre koll på allt sånt. Men har alltid tyckt han är otroligt jobbig HU för känns bara som att han är 10 gånger bättre än mig på hela levlings-grejen och att han väger upp för det mer än väl på den psykologiska/street-biten. Lite flummigt svar, men hoppas någon känner igen sig i det. 6 Citera
brusig1 Postad 19 Maj , 2021 Rapport Postad 19 Maj , 2021 Har börjat planera en sverige-visit i sommar och kikar lite på vilka restauranger jag ska försöka planera in. Frantzen är i sedvanlig ordning fullbokat både maj och juni så lär dra dött där. Försökte ju i sann hail mary-anda förra året om det fanns någon dagboksläsare som hade något knep men gick ju icke så antar det är kört nu med. I övrigt så är restaurangerna med stjärnor jag ej testat bortsett från frantzen: oaxen, ekstedt, etoile och operakällaren. Tycker spontant ekstedt ser väldigt trevligt ut på alla sätt och vis så de lär bli en no brainer. Etoile ser inte så rolig alls så den står längst ned på listan. Oaxen och/eller operakällaren, om något har varit där får de gärna dela sin upplevelse! Icke stjärnor-rekommendationer uppskattas med, men de krävs ju inte att man bokar 100 år i förväg så det brukar gå lättare att winga in på måfå lite mer. På tal om restauranger som är omöjliga att boka har jag sikte på sushi tetsu. Dock tar de enbart bokningar på telefon som går att ringa under en kort period på måndagen varje vecka. Vilket uppenbart är helt orimligt för en degen att tajma in en timma i veckan då jag ska sätta mig i ngn telefonkö för att kanskeee få en bokning. Läste någon artikel där folk skriver att de tagit dem upp till 50-60 försök tills de fått en bokning. Oklart om jag gillar sushi så mycket, men verkar vara fin hype och väldigt mycket mer rimligt prismässigt än vad många kända sushi-ställen är i London. Och för folk som läser dagboken för poker-uppdateringar så springer jag mkt bra i maj och actionen har varit fin. Spelat färre händer den här månaden vilket är fint, dock har jag spelat en mycket högre snittnivå än planerat men tycker actionen nedåt har varit kass men actionen på $50/100-$200/400 har varit förträfflig. Coachning är rolig just nu och är supernöjd med upplägget och allt det jag lär ut. Tycker jag ser dagligen sånt som regs gör dåligt även i de tuffaste gamesen som vi studerar i princip dagligen. Sjukt skön känsla mtp hur svårt det är att komma dit även om man lägger in orimligt med timmar i solvers och dyl. 3 Citera
minibiff Postad 19 Maj , 2021 Rapport Postad 19 Maj , 2021 Var på AG och åt på deras Chefs Table inne i köket för några helger sedan. Gott som vanligt där, men misstänker du redan varit där. Vi skulle egentligen till Astoria, men pga förlängda restriktioner körde de ihop sig. Men har du kikat där? Är Franztens nya restaurang. Hojta om du är i Gbg i sommar så kör vi en ny lunch! ? 1 Citera
brusig1 Postad 19 Maj , 2021 Rapport Postad 19 Maj , 2021 26 minuter sedan, säger minibiff : Var på AG och åt på deras Chefs Table inne i köket för några helger sedan. Gott som vanligt där, men misstänker du redan varit där. Vi skulle egentligen till Astoria, men pga förlängda restriktioner körde de ihop sig. Men har du kikat där? Är Franztens nya restaurang. Hojta om du är i Gbg i sommar så kör vi en ny lunch! ? Yes, givet! Ja varit på AG några gånger, tycker det är fine. Lär nog bli ett besök där iaf, har kikat på Astoria med och tyckte menyn såg väldigt trevlig ut för att vara ett brasserie. På tal om steakhouse öppnar nusr-et här snart, är fan helt sjukt att folk har problem med att greppa att btc är framtiden när v ärldens populäraste steakhouse säljer en jävla tomahawk bit med guld på för några tusenlappar Citera
Pness Postad 20 Maj , 2021 Rapport Postad 20 Maj , 2021 22 timmar sedan, säger brusig1 : Har börjat planera en sverige-visit i sommar och kikar lite på vilka restauranger jag ska försöka planera in. Frantzen är i sedvanlig ordning fullbokat både maj och juni så lär dra dött där. Försökte ju i sann hail mary-anda förra året om det fanns någon dagboksläsare som hade något knep men gick ju icke så antar det är kört nu med. I övrigt så är restaurangerna med stjärnor jag ej testat bortsett från frantzen: oaxen, ekstedt, etoile och operakällaren. Tycker spontant ekstedt ser väldigt trevligt ut på alla sätt och vis så de lär bli en no brainer. Etoile ser inte så rolig alls så den står längst ned på listan. Oaxen och/eller operakällaren, om något har varit där får de gärna dela sin upplevelse! Icke stjärnor-rekommendationer uppskattas med, men de krävs ju inte att man bokar 100 år i förväg så det brukar gå lättare att winga in på måfå lite mer. På tal om restauranger som är omöjliga att boka har jag sikte på sushi tetsu. Dock tar de enbart bokningar på telefon som går att ringa under en kort period på måndagen varje vecka. Vilket uppenbart är helt orimligt för en degen att tajma in en timma i veckan då jag ska sätta mig i ngn telefonkö för att kanskeee få en bokning. Läste någon artikel där folk skriver att de tagit dem upp till 50-60 försök tills de fått en bokning. Oklart om jag gillar sushi så mycket, men verkar vara fin hype och väldigt mycket mer rimligt prismässigt än vad många kända sushi-ställen är i London. Och för folk som läser dagboken för poker-uppdateringar så springer jag mkt bra i maj och actionen har varit fin. Spelat färre händer den här månaden vilket är fint, dock har jag spelat en mycket högre snittnivå än planerat men tycker actionen nedåt har varit kass men actionen på $50/100-$200/400 har varit förträfflig. Coachning är rolig just nu och är supernöjd med upplägget och allt det jag lär ut. Tycker jag ser dagligen sånt som regs gör dåligt även i de tuffaste gamesen som vi studerar i princip dagligen. Sjukt skön känsla mtp hur svårt det är att komma dit även om man lägger in orimligt med timmar i solvers och dyl. Jag jobbade i vasastan i Stockholm i några år, finns ett gäng trevliga ställen där. Minh mat (vietnamesiskt) och Raw (sushi) är jäkligt stabila, framförallt det förstnämnda Var på Lilla ego när en polare fyllde 30, det levde upp till hypen med i mitt tycke. Tror det kan vara lurigt att få bord där dock (det var det iaf för 3-4 år sen). Citera
brusig1 Postad 21 Maj , 2021 Rapport Postad 21 Maj , 2021 20 timmar sedan, säger Pness : Jag jobbade i vasastan i Stockholm i några år, finns ett gäng trevliga ställen där. Minh mat (vietnamesiskt) och Raw (sushi) är jäkligt stabila, framförallt det förstnämnda Var på Lilla ego när en polare fyllde 30, det levde upp till hypen med i mitt tycke. Tror det kan vara lurigt att få bord där dock (det var det iaf för 3-4 år sen). Ja, minh mat är nice.. Är inte något superfan av raw, men jag är ganska snobbig vad gäller sushi och gillar inte alls sån snabbmats-sushi eller vad en ska kalla det. Sushi sho och minako är de enda jag ätit på som jag räknar som riktig sushi. Tycker definitivt det saknas ett bra sushi-ställe i stockholm, men det känns som snabbmats-varianten är otroligt poppis medan fine dining-sushi inte är så poppis så kanske är logiskt. I london har vi överdrivet många av fine dining-sushi, mer än vad en hinner med och testa och det verkar finnas en hel del kassa. Har planerat att gå på lilla ego länge, men det blir aldrig av för jag är lat och att jag hade covid i 2 v senast jag var i stockholm. 4 timmar sedan, säger Ola Brandborn : Oaxen är bra Har du ätit deras avsmakningsmeny, hur var vinet? Citera
afghan_balla Postad 21 Maj , 2021 Rapport Postad 21 Maj , 2021 (redigerade) Blir bara nyfiken med tanke på hur mycket du skriver om mat och hur mycket du verkar ha rest brusig, har du käkat på den här japanska 3-stjärniga michelinrestaurangen i Tokyo (?) Såg dokumentär om det och tyckte det var riktigt fascinerande vilken passion den gamle mannen och hans söner la ned på sitt craft. Kommer dessvärre inte ihåg vad stället heter men misstänker att hela forumet vet exakt vad jag snackar om för ställe Det lär väl knappast höra till snabbmatssushikategorin va? Redigerad 21 Maj , 2021 av afghan_balla Citera
brusig1 Postad 21 Maj , 2021 Rapport Postad 21 Maj , 2021 48 minuter sedan, säger afghan_balla : Blir bara nyfiken med tanke på hur mycket du skriver om mat och hur mycket du verkar ha rest brusig, har du käkat på den här japanska 3-stjärniga michelinrestaurangen i Tokyo (?) Såg dokumentär om det och tyckte det var riktigt fascinerande vilken passion den gamle mannen och hans söner la ned på sitt craft. Kommer dessvärre inte ihåg vad stället heter men misstänker att hela forumet vet exakt vad jag snackar om för ställe Det lär väl knappast höra till snabbmatssushikategorin va? Jiro! Nej inte varit där eller i Tokyo öht. Hade varit coolt då han uppenbarligen är sista bossen av sushi. Men är för lat och rör mig sällan i Asien. Grym dokumentär f.ö 1 Citera
Ola Brandborn Postad 22 Maj , 2021 Rapport Postad 22 Maj , 2021 19 timmar sedan, säger brusig1 : Har du ätit deras avsmakningsmeny, hur var vinet? Yes, avsmakningsmenyn. Men att fråga mig om viner är tyvärr som att skjuta mygg med kanon, jag bådeser och smakar skillnad mellan rött och vitt, men där tar det slut. 1 Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.