Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad

Coaching per timme känns helt klart mer suspekt än for profits. Som Båten skrev så bra ovan är det ju oerhört viktigt att bägge parters intressen sammanfaller och då måste upplägget understödja det. For profits garanterar att coachen först får avkastning när spelarens skill set förädlats. Och avkastningen kommer stå i proportion till den insats som coachen lagt ner i spelaren. Win-Win. 

Per timme ger reversed incentives och ger incitament att rövköra spelaren rätt hårt. Lite som att inte ge refunds för en converter som inte fungerar längre.....*host*Moms-Ronny*host* 

  • Like 1
Postad

"Så även om jag erbjöd coaching per timme så skulle jag ärligt, för ditt eget bästa, rekommendera ett längre samarbete i form av en profit-share deal. "

Hur lång tid delas studentens profits med er då?

Postad

Det är komiskt att folk ifrågasätter varför man använder en coaching for profit över den utdaterade timlönsmodellen. Jag skulle ha extremt svårt att ta en coach på allvar som är villig att göra det för en timpeng. En hint är väl också att det inte finns någon vettig coach som gör det längre heller.

Ens relation som coach/elev blir betydligt mycket drygare om man betalar för en timpeng för alla anledningar som redan påpekats. En av mina coacher jag hade lät mig inte fråga någonting mellan sessionerna, jag var också tvungen att köpa en drös av sessioner istället för en enskild timma åt gången. Det skapar inte riktigt den mentor-relationen man idealt vill ha när man lär sig något nytt. Det känns mycket mer som att man köper en tjänst, och sen i CFP-deals så är det mer att man investerar i varandra som personer.

Vi fick en ansökan från en som tolkade det som att vi främst är intresserade av folk som spelar lågt. Vill bara påpeka att det i princip är exakt tvärtom. Vi stejkar/har stejkat för alla nivåer som finns online mer eller mindre.

  • Like 4
Postad
9 timmar sedan, säger NX2MS :

"Så även om jag erbjöd coaching per timme så skulle jag ärligt, för ditt eget bästa, rekommendera ett längre samarbete i form av en profit-share deal. "

Hur lång tid delas studentens profits med er då?

Beror på men räkna med runt ett år 

  • Like 1
Postad (redigerade)

Var ganska längesen jag gav något boktips här, men tycker generellt det är ganska kul att ge boktips och ännu roligare om någon tar åt sig och läser böckerna. Har under senaste veckorna läst Unfu*k Yourself av Gary John Bishop. Känns som en bok som många som kan ha nytta av, den är väldigt kort också så om man normalt inte läser självhjälpsböcker är den väldigt lätt att ta sig igenom. Tycker namnen på alla kapitel ger en som läsare en ganska bra hint vad det handlar om.

I am wired to win.
I got this.
I embrace the uncertainty.
I am not my thoughts; I am what I do.
I am relentless.
I expect nothing and accept everything. "

Känns som man som highstakes-spelare ofta får frågan vad som fått en att lyckas, jag tror mycket av det som tas upp i boken är det som har fått mig att lyckas. Jag har nog aldrig riktigt varit villig att acceptera något annat scenario. Tycker det stämmer in på många runt om mig också som haft framgång med att folk bara har varit villiga att göra exakt allt som krävs. Påminner mig om ett klipp med Will Smith där han påpekar samma sak mer eller mindre.

https://www.youtube.com/watch?v=doqS35FfcUE

#sakermanreflekterarövernärmanär70kdullzunderaievförveckan ?

Redigerad av brusig1
  • Like 4
  • Thanks 1
Postad

Min fråga var mer av nyfiken karaktär snarare än ifrågasättande, är inte så insatt i coaching-världen, men tack för utförliga svar som vanligt! Håller med om det ni säger, känns klart rimligare att ha det upplägget ni har än flat rate.

  • Like 1
Postad (redigerade)

00217b2d0b6b45566d494dff0389e5fa.png

Jobbade comeback idag. Fint efter några tröga dagar där jag i princip la allt jag vann i början av månaden.

Skottade några händer då Legendkorven och en vekare (?) finne satt i poolen men klev rätt kvickt som en fegis. 

Största vunna...

Största förlorade var en hail mary-bluff jag inte vill ta med i ett brag-inlägg :D

53d7a44ab56f6c450637fa99187a7e29.png

Är väl inte så svårt att gissa vem FI är när han sitter med en monster-stack och slår upp JT22

e7183be89def120452d10ffb48ce677f.png

 

14 timmar sedan, säger smutsig1 :

Vilka nätverk lirar ni på båten och brusig1 och under vilka nicks.
Kan vara roligt att raila :D

Semi-outat då någon postade det i en HS-tråd på Stars men undviker helst att skriva här. Släng iväg ett PM om du är verkligt nyfiken :D

Jättekul att vi fått in så många ansökningar och att folk visat intresse. Ska se till att alla fått svar i morgon bitti!

Redan signat in ett gäng nya och tycker det finns potential för att detta blir den bästa rundan so far. 

Redigerad av GTOBåten
  • Like 6
Postad

Fy fan jävla as. Spelade poker idag och igår och har sprungit som in i helvete dåligt vad gäller ev. Har beslutat för att jag kommer skäcka 5000kr till valfritt w/e mr båten vill om jag missar mitt flyg. Jag gick ut idag för att äta middg med min goda vän aka hs spelare som är upp $0.5 mil usd senaste 30 dagarna. inre cirkeln vet mycket väl vem det är. Vi äter wagyu ribeye i världsklass med drinkar, vin och tillägg... springer sedan in i vän 2s flickvän som iaf båten känner som har affärsmöte. Vän 2 är deep i main så det bidrar till dekadens men också att damen i fråga pushar oss att gå degen. sagt och gjort, min tysta köttmiddag hr nu vänt in till att jag är svinfull utan dess like. Så nu om ca 5h ska jag vakna upp och åka till flygplats därav bettet.

  • Like 4
Postad

Någon härpå forumet nämnde pizzerian bov, har glömt vem det var men hade en kanonmiddag där. Tack till vem det nu var!

Har f.ö spelat plo dom senaste 2 dagarna, är fan helt sinnes vad man har byggt en edge i alla andra format av att spela mycket 6max 100bb och hunl. Alla andra format är så vidrigt mycket softare. Upplever redan efter 2 dagars spel och kanske 15k händer lifetime spritt över 4 år att jag gör en del saker bättre än många regs på midstakes. Hoppas kunna få in åtminstone 50k händer innan årsskiftet. Skall dela resultat så fort jag har något rimligt sample tänkte jag, upp till bevis hur snabbt båten kan lära någon med mer eller mindre noll erfarenhet!

 

20190710_182304.jpg

20190710_181422.jpg

  • Like 2
Postad
1 timme sedan, säger killerwolf2 :

MEN HELVETE SÅ SUGEN JAG BLEV PÅ PIZZA /deffar-fjant

 

Mm, jag har dietat ganska hårt i ca 2 månader framtills senaste veckan då jag tog pause från min diet under sverige-trippen. Det var första middagen från dieten, smakade magiskt bra. Sen att jag var superbakis hjälpte såklart

Postad
46 minuter sedan, säger en_stor_keps :

Hur ser man på sönderbrända pizzakanter i fine dining-kretsar?

https://www.450gradi.se/omoss/

"Karakteristiskt för den napolitanska pizzan är den tjockare kanten (ca 2 cm) som är lite bränd, vi har alltså inte glömt din pizza i ugnen. (googla napolitanska pizzor så kan du få se underbara skapelser)."

Nu var ju detta inte 450gradi, men tror som sagt det är standard för napolitanska pizzor (som BOV också verkar servera). 

Postad
2 minuter sedan, säger FRAEEN :

https://www.450gradi.se/omoss/

"Karakteristiskt för den napolitanska pizzan är den tjockare kanten (ca 2 cm) som är lite bränd, vi har alltså inte glömt din pizza i ugnen. (googla napolitanska pizzor så kan du få se underbara skapelser)."

Nu var ju detta inte 450gradi, men tror som sagt det är standard för napolitanska pizzor (som BOV också verkar servera). 

Är helt med på att det ska vara lite bränt så klart, men den nedre pizzan är ju inte bara "lite bränd", den är ju ganska rejält sönderbränd på två ställen med fula hål.

  • Like 1
Postad
1 timme sedan, säger en_stor_keps :

Är helt med på att det ska vara lite bränt så klart, men den nedre pizzan är ju inte bara "lite bränd", den är ju ganska rejält sönderbränd på två ställen med fula hål.

https://www.50toppizza.it/50-top-europe-2019/

Den hamnar ändå på någon top 50 lista i europa, det är så här traditionell napolitansk pizza ska se ut. Smakar allt annat än bränt med kan jag garanterat. Jag kan verkligen rekommendera folk att dra på ett riktigt napolitanskt ställe. Även traditionell romansk pizza är nice,  det går inte ens att jämföra med std svennepizza. Mycket mer nice när det är fokus på råvaror än bara flötig skit dränkt i sås.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...