Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad

Jag är så duktig, nu har jag för andra gången denna termin vart i skolan kl 8 på morgonen, the future Ramz is here. Hade någon diskussion om macdonalds i marknadsföringskursen nu på morgonen, inte jätteintressant men åtminstone en gnutta lärorikt. Ska sätta mig och plugga lite med en kompis efter lunch också så kan man med gott samvete chilla lite i helgen :)

  • Svars 6,9k
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Postad

Plugg 3-4 ggr i veckan 8a på morgonen och sånt, vart där nästan varje dag förutom i måndags då jag verkligen inte pallade gå upp ur sängen. Köpt biljett till ekonomernas novischfest som är nu på fredag och även till malmö nations som är den 13e, där ska jag även vara fadder åt 2-3 tjejer :)

 

Tenta den 16e, EPT Köpenhamn den 17e och slakta 1-2 Omaha på Redkings nu :)

Postad

Satt och raila gammla aussi million på nån jävla kanal här på hotellet där AQ handen osv va med...Vilka snuskigt fina Laydowns det är....tål att upprepas :D

 

nu blire kriggan aka krukan

Postad
Satt och raila gammla aussi million på nån jävla kanal här på hotellet där AQ handen osv va med...Vilka snuskigt fina Laydowns det är....tål att upprepas :D

 

Äsch... :oops:

Postad

Har ett litet matexperiment på gång här. Köpte färsk kyckling i förrgår som stått i kylen 48h semiförpackad (någon glipa här och där kanske). När jag tog ut den för att tillaga så såg den jättefin ut som vanligt, men den hade fått en distinkt lukt som jag bäst kan likna vid lukten av kaviar ungefär.

 

Hur som helst så såg den fortfarande fräsh ut och kycklingen borde ju inte bli dålig på 48h i kylen? Jag tar nu ett skott och ska precis börja käka min kycklingwok som jag tillagad på högsta möjliga värme, wish me luck!

 

Frågan är dock, om jag inte blir sjuk, varför luktar min kyckling grovt illa av kaviarlukt om den inte är dålig?

Postad
Har ett litet matexperiment på gång här. Köpte färsk kyckling i förrgår som stått i kylen 48h semiförpackad (någon glipa här och där kanske). När jag tog ut den för att tillaga så såg den jättefin ut som vanligt, men den hade fått en distinkt lukt som jag bäst kan likna vid lukten av kaviar ungefär.

 

Hur som helst så såg den fortfarande fräsh ut och kycklingen borde ju inte bli dålig på 48h i kylen? Jag tar nu ett skott och ska precis börja käka min kycklingwok som jag tillagad på högsta möjliga värme, wish me luck!

 

Frågan är dock, om jag inte blir sjuk, varför luktar min kyckling grovt illa av kaviarlukt om den inte är dålig?

 

 

Att äta dåligt kyckling är verkeligen inte ok, du kommer bli fantastiskt dålig oavsett hur hårt du wokkar den =)

Postad

Fan, den smakar lite kaviar också, kan inte va gott tecken. Men ärligt den har stått 48h i kylen och såg fortfarande lika färsk ut som när jag köpte den. Blir man dålig av den här så borde ju folk bli dåliga till höger och vänster.

 

Nu är jag committad hur som helst, redan käkat halva, håll tummarna.


×
×
  • Skapa nytt...