sulla Postad 7 April , 2015 Rapport Postad 7 April , 2015 dricka Hendricks tonic Hoppas du drack den som sig bör med en gurkskiva i. Citera
Metaddict Postad 7 April , 2015 Rapport Postad 7 April , 2015 truth stings sometimes. tur du fick tei de åtminstone! Fast nej. Fick inte ens tei de ju Citera
ViktorH Postad 7 April , 2015 Författare Rapport Postad 7 April , 2015 Hoppas du drack den som sig bör med en gurkskiva i. givetvis underförstått! fick även smaka någon hven-gin, med endast lite pellegrino tonic för att inte ta över ginsmaken. föredrog hendricks. Citera
minibiff Postad 7 April , 2015 Rapport Postad 7 April , 2015 Hoppas du drack den som sig bör med en gurkskiva i. givetvis underförstått! fick även smaka någon hven-gin, med endast lite pellegrino tonic för att inte ta över ginsmaken. föredrog hendricks. Och svartpeppar!!!!! Citera
ViktorH Postad 7 April , 2015 Författare Rapport Postad 7 April , 2015 Och svartpeppar!!!!! tell me more Citera
ViktorH Postad 7 April , 2015 Författare Rapport Postad 7 April , 2015 [X] Få hem kontrakt till lägenhet i sommar i Helsingborg [X] Skriva på kontrakt [ ] Skicka kontrakt [ ] Betala in 3 månaders deposition [ ] Få påskrivna kopior tillbaka [ ] Flytta in 1 juni med tjejen . beställde 250/150 fiber nu med, och inte med comfuckinghem. någon som har bra erfarenheter av telia? Citera
ViktorH Postad 7 April , 2015 Författare Rapport Postad 7 April , 2015 Efter tips av någon välvillig själ drog jag till med en rikligt smörstekt 75/25 högrev/entrecôte. Helvete vilken kombination!! Total idétorka på tillbehör, men drog till med chèvre-ost, smoked paprika, cayenne, svartpeppar och salt. En tunn skiva tomat och finhackad gul lök. Bröden smörades och rostades i ugnen. Tack du vänliga själ för tipset. Tycker den toppade 100% högrev rätt ordentligt. Tips på fler kombinationer, eller tillbehör, (ping diazo ang. dressing), etc. mottages tacksamt! i den här lådan fyller jag i mina testvarianter och betyg. Lily's-burgaren jag åt med Padrinos är min referens, men den är samtidigt typ en 8.5a. Försök 1 8.1 Meat: 100% malet högrev 7.5/10 Main: Västerbotten-ost, chili/gul lök/lättmayo/trattkantarell-paste 8.5/10 Side: finhackad gul lök, tunn tomatskiva fan vet jag, rätt najs Bun: smörat/ugnsrostat bröd 9/10 Försök 2 7.9 Meat: 75/25 malet högrev/entrecôte 9/10 Main: chèvre-ost 7/10 Side: finhackad gul lök, tunn tomatskiva fan vet jag, rätt najs Bun: smörat/ugnsrostat bröd 9/10 Citera
minibiff Postad 7 April , 2015 Rapport Postad 7 April , 2015 tell me more Skär upp några gurkstavar och sätt i glaset. Ös på med massa is. I med x cl Hendricks gin och sedan toppa upp med någon sjyst tonic water. Sedan avslutar du med att mala lite svartpeppar över.. gooooolden. Citera
ViktorH Postad 7 April , 2015 Författare Rapport Postad 7 April , 2015 Skär upp några gurkstavar och sätt i glaset. Ös på med massa is. I med x cl Hendricks gin och sedan toppa upp med någon sjyst tonic water. Sedan avslutar du med att mala lite svartpeppar över.. gooooolden. Tack! Ska provas!! Citera
DavidDuzak Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 Efter tips av någon välvillig själ drog jag till med en rikligt smörstekt 75/25 högrev/entrecôte.Helvete vilken kombination!! Total idétorka på tillbehör, men drog till med chèvre-ost, smoked paprika, cayenne, svartpeppar och salt. En tunn skiva tomat och finhackad gul lök. Bröden smörades och rostades i ugnen. Tack du vänliga själ för tipset. Tycker den toppade 100% högrev rätt ordentligt. Tips på fler kombinationer, eller tillbehör, (ping diazo ang. dressing), etc. mottages tacksamt! i den här lådan fyller jag i mina testvarianter och betyg. Lily's-burgaren jag åt med Padrinos är min referens, men den är samtidigt typ en 8.5a. Du blandar inte i någonting annat i burgarn förutom högrev och entrecote? Har kikat runt lite och har sett att folk blandar i allt från barbequesås till schalottenlök. Hittils har jag själv bara letat en ren och god köttsmak så jag har bara kört högrev och lite rapsolja flat. Vad tycker du om att addera exempelvis barbequesås, vilka smaker letar du i burgarn? Jag ska testa med entrecote nästa gång! Jag letar själv efter en fräsch och god dressing så tips mottages tacksamt. Hittils har jag kört denna vilken är helt okej 1-2 äggula 1 tsk dijonsenap 2-2,5 dl rapsolja 3 tsk rökt paprikapulver 2 tsk farinsocker 1 riven vitlöksklyfta salt o peppar + lite citronsaft för att fräscha upp den. I övrigt kan jag bara rekommendera att göra egna bröd. Det kanske tar lite tid men det är inte speciellt svårt och det blir väldigt gott. Jag följer ett recept på flippin burgers bröd. http://www.burgare.com/recept/hamburgerbrod/flippin-burgers-hamburgerbrod/ Citera
killerwolf Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 Vet att du inte frågar mig men; tycker högrev och entrecote har så fin smak naturligt(+salt&peppar) att addera smaker är att wasta fint kött. Då gör jag hellre det med vanlig köttfärs, dels för att binda upp köttet och dels för att det inte skall smaka så tråkigt. Är så härligt att göra burgare på högrev+entrecote då ingenting behövs, skiten är så fet att det sitter som ett smäck direkt i pannan dressing så kör jag denna allt som oftast, och bjudit på den ett flertal ggr och den hyllas alltid! http://www.hamburgare.org/hamburgerdressing-a-la-shake-shack/ göra exakt rätt är svårt då det är mer eller mindre omöjligt få tag i den "rätta" inlagda gurkan, men nära skjuter ändå en vettig hare i det här fallet. Citera
Metaddict Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 Vet att du inte frågar mig men; tycker högrev och entrecote har så fin smak naturligt(+salt&peppar) att addera smaker är att wasta fint kött. Då gör jag hellre det med vanlig köttfärs, dels för att binda upp köttet och dels för att det inte skall smaka så tråkigt. Är så härligt att göra burgare på högrev+entrecote då ingenting behövs, skiten är så fet att det sitter som ett smäck direkt i pannan Verkligen facit rakt av det här. Citera
devalanteriel Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 dressing Var helt säker på att du skulle skriva orientdressing där. Citera
DavidDuzak Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 Vet att du inte frågar mig men; tycker högrev och entrecote har så fin smak naturligt(+salt&peppar) att addera smaker är att wasta fint kött. Då gör jag hellre det med vanlig köttfärs, dels för att binda upp köttet och dels för att det inte skall smaka så tråkigt. Är så härligt att göra burgare på högrev+entrecote då ingenting behövs, skiten är så fet att det sitter som ett smäck direkt i pannan dressing så kör jag denna allt som oftast, och bjudit på den ett flertal ggr och den hyllas alltid! http://www.hamburgare.org/hamburgerdressing-a-la-shake-shack/ göra exakt rätt är svårt då det är mer eller mindre omöjligt få tag i den "rätta" inlagda gurkan, men nära skjuter ändå en vettig hare i det här fallet. Då har jag en riktig upplevelse att se fram emot när jag blandar högrev med entrecote! Hmm... misstänksamt lik http://recept.kuno.nu/?p=222 som jag hade tänkt testa, Shake Shack måste ha snott den från flippin burgers(?) Citera
killerwolf Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 shake shack är ancient stuff from the good ole USA(typ 2004), så snarare tvärtom tror jag Citera
DavidDuzak Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 shake shack är ancient stuff from the good ole USA(typ 2004), så snarare tvärtom tror jag jo jag vet, jag skojade bara Citera
killerwolf Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 jo jag vet, jag skojade bara *swooosh* pinigt värre för mig imo Citera
Mecklenburgare Postad 8 April , 2015 Rapport Postad 8 April , 2015 Efter tips av någon välvillig själ drog jag till med en rikligt smörstekt 75/25 högrev/entrecôte.Helvete vilken kombination!! Total idétorka på tillbehör, men drog till med chèvre-ost, smoked paprika, cayenne, svartpeppar och salt. En tunn skiva tomat och finhackad gul lök. Bröden smörades och rostades i ugnen. Tack du vänliga själ för tipset. Tycker den toppade 100% högrev rätt ordentligt. Tips på fler kombinationer, eller tillbehör, (ping diazo ang. dressing), etc. mottages tacksamt! i den här lådan fyller jag i mina testvarianter och betyg. Lily's-burgaren jag åt med Padrinos är min referens, men den är samtidigt typ en 8.5a. YW. Nästa steg är att kastas i lite fett för att göra det ännu saftigare. Ska funka bra med grisfett också. Har själv inte testat dock. Citera
TheGrinder Postad 9 April , 2015 Rapport Postad 9 April , 2015 Nån som har ett bra recept på syrad/picklad rödlök? Jag gör på 0,5dl ättika, 1dl socker, 1,5dl vatten + rödlök. finns så många recept där ute. Haft i chili i nån gång också. Den dressing jag gjort på slutet fick ja lite inspiration av här: majonäs ketchup olivolja salt bosongurka senap. Och vet inte om det var med, men sambal oelek! tills man fått rätt styrka, kiiiing Citera
ViktorH Postad 10 April , 2015 Författare Rapport Postad 10 April , 2015 Du blandar inte i någonting annat i burgarn förutom högrev och entrecote? Har kikat runt lite och har sett att folk blandar i allt från barbequesås till schalottenlök. Hittils har jag själv bara letat en ren och god köttsmak så jag har bara kört högrev och lite rapsolja flat. Vad tycker du om att addera exempelvis barbequesås, vilka smaker letar du i burgarn? Jag ska testa med entrecote nästa gång! Jag letar själv efter en fräsch och god dressing så tips mottages tacksamt. Hittils har jag kört denna vilken är helt okej 1-2 äggula 1 tsk dijonsenap 2-2,5 dl rapsolja 3 tsk rökt paprikapulver 2 tsk farinsocker 1 riven vitlöksklyfta salt o peppar + lite citronsaft för att fräscha upp den. I övrigt kan jag bara rekommendera att göra egna bröd. Det kanske tar lite tid men det är inte speciellt svårt och det blir väldigt gott. Jag följer ett recept på flippin burgers bröd. http://www.burgare.com/recept/hamburgerbrod/flippin-burgers-hamburgerbrod/ Har inte provat att blanda annat ännu! egna bröd...fan att jag suger på att baka. ....men jag har ju käring å andra sidan......... hade väl varit nära optimalt med eget bröd. Vet att du inte frågar mig men; tycker högrev och entrecote har så fin smak naturligt(+salt&peppar) att addera smaker är att wasta fint kött. Då gör jag hellre det med vanlig köttfärs, dels för att binda upp köttet och dels för att det inte skall smaka så tråkigt. Är så härligt att göra burgare på högrev+entrecote då ingenting behövs, skiten är så fet att det sitter som ett smäck direkt i pannan dressing så kör jag denna allt som oftast, och bjudit på den ett flertal ggr och den hyllas alltid! http://www.hamburgare.org/hamburgerdressing-a-la-shake-shack/ göra exakt rätt är svårt då det är mer eller mindre omöjligt få tag i den "rätta" inlagda gurkan, men nära skjuter ändå en vettig hare i det här fallet. Verkligen facit rakt av det här. ...är nämligen inne på killerwolf/metas linje om den rena köttsmaken, typ minimalt med tillbehör. Bra bröd, bra kryddat, enkelt men gott tillbehör. däremot kan jag tänka mig blanda i fler smaker om jag kör nöt/blandfärs. Tar gärna inspiration från dig där, David! Speciellt någon riktigt fin senap vill jag få till. även reflekterat lite över senaste burgaren och kommit fram till att chèvre-osten var nötigare än jag tänkte från början. Typ mkt smak, men ändå mild, tar inte över. precis så jag vill senapen ska vara, för extra dimension. YW. Nästa steg är att kastas i lite fett för att göra det ännu saftigare. Ska funka bra med grisfett också. Har själv inte testat dock. tack igen! Vet inte hur jag ska utveckla köttrelationen. Är beredd att prova oxrygg med om det så krävs. Nån som har ett bra recept på syrad/picklad rödlök?Jag gör på 0,5dl ättika, 1dl socker, 1,5dl vatten + rödlök. finns så många recept där ute. Haft i chili i nån gång också. Den dressing jag gjort på slutet fick ja lite inspiration av här: majonäs ketchup olivolja salt bosongurka senap. Och vet inte om det var med, men sambal oelek! tills man fått rätt styrka, kiiiing Blandade känslor inför denna varelse. Ibland är det klockrent, men så känner jag mig samtidigt så "mätt" efter bara en burgare med sån syrlig rödlök. ska prova slänga ihop dressing och recensera! Vägrar dock ketchup sedan tid tillbaka. Djävulens påfund. Citera
minibiff Postad 10 April , 2015 Rapport Postad 10 April , 2015 Hur gör ni med köttfärsen? Har ni en köttkvarn hemma eller köper ni färdig färs. Eller köper ni en köttbit och ber charken mala de åt er? Citera
TheGrinder Postad 10 April , 2015 Rapport Postad 10 April , 2015 Hur gör ni med köttfärsen?Har ni en köttkvarn hemma eller köper ni färdig färs. Eller köper ni en köttbit och ber charken mala de åt er? Oftast mala den hemma i köttkvarn. Investera i en sån Kan du ju göra korv oxå Citera
TheGrinder Postad 10 April , 2015 Rapport Postad 10 April , 2015 Var väldigt lite ketchup i dom flesta recept där det används. Men hoppa de å kör sambal bara. Har man Boston ska de inte va för mycket, då tenderar det att bli för likt "vanlig" hamburgerdressing Citera
ViktorH Postad 10 April , 2015 Författare Rapport Postad 10 April , 2015 Hur gör ni med köttfärsen?Har ni en köttkvarn hemma eller köper ni färdig färs. Eller köper ni en köttbit och ber charken mala de åt er? Hittills bara bett charken mala. Inget direkt sample men funkat bra. Måste bara avfetta händerna ordentligt innan jag mashar ihop köttet hemma. Citera
Metaddict Postad 10 April , 2015 Rapport Postad 10 April , 2015 Är ju bara att sätta J på brödbakandet, inget svårt beslut Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.