thefman Postad 17 April , 2013 Rapport Postad 17 April , 2013 kanske har nämnts tidigare men coleslaw till burgarna är ett måste! vad gäller bröd så tycker jag att man inte ska vara allt för kinkig: testa frallor osv. annars lät fan svamp och mögelost jävligt spännande. måste testa =) Citera
Lokenius Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 Klippte 2 stycken victorinoxknivar idag. Enligt damen i butiken så var det "kända kockar" som använde dessa Jaja duger säkert för en glad amatör som jag Citera
sulla Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 En viktig fråga är osten, här velar jag lite, har kört allt från västerbotten via herrgård till cheddar till de där halvfabrikatiga hamburgeostarna i fyrkanter. kan inte bestämma mig för vad som är mest explo Citera
hubbahubba Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 Röbetor passar bra till hamburgare. Citera
diazo Postad 18 April , 2013 Författare Rapport Postad 18 April , 2013 En viktig fråga är osten, här velar jag lite, har kört allt från västerbotten via herrgård till cheddar till de där halvfabrikatiga hamburgeostarna i fyrkanter. kan inte bestämma mig för vad som är mest explo en tjock jävla skiva Chevré är riktigt guld, dem körde de på hardrock i barca senast jag var där, har en bild därifrån: Citera
sulla Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 en tjock jävla skiva Chevré är riktigt guld, dem körde de på hardrock i barca senast jag var där, har en bild därifrån: Där har vi ett bekymmer, jag kan inte lukta på chevre utan att få kväljningar... nån som prövat whiskyost, dansk ost eller nåt? Citera
schumme Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 Käkade en burgare med chevre och fikonmarmelad på ett ställe i Malmö. Smaksensation deluxe! Goats fig hette den visst http://www.tusen2.se/page3.html Citera
diazo Postad 18 April , 2013 Författare Rapport Postad 18 April , 2013 Kör lite back to basics ikväll och gör en falukorv i ugn fylld med senap ketchup och tomat, kommer steka lite gul lök att ha över samt göra en egen mos, absolut inget fancy men en enkel och billig rätt som är lätt att göra och blir (i min mening) ganska god, lägger upp en bild sen bild: recept: ta falukorv i lagom längd för vad man äter, snitta nästan hela vägen igenom, fyll med skivad tomat, ketchup & senap över, samt finhackad gul lök, in i ugnen 25min på 225 grader, lägg samtidigt i potatis i gryta (jag skär dem på mitten för att minska koktid) kör dem runt 20min kokandes, töm ut vatten, tillsätt lite grädde, rör runt, krydda efter behov (salt, peppar, cayenne) ta lite grönsaker, servera Citera
sammejao Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 Kör lite back to basics ikväll och gör en falukorv i ugn fylld med senap ketchup och tomat, kommer steka lite gul lök att ha över samt göra en egen mos, absolut inget fancy men en enkel och billig rätt som är lätt att göra och blir (i min mening) ganska god, lägger upp en bild sen Gjorde en likadan igår, billigt och helt okej smak! Kör gärna med nån smakrik senap (t.ex Dijon) och skivade äpplen =) Citera
Lokenius Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 Kör lite back to basics ikväll och gör en falukorv i ugn fylld med senap ketchup och tomat, kommer steka lite gul lök att ha över samt göra en egen mos, absolut inget fancy men en enkel och billig rätt som är lätt att göra och blir (i min mening) ganska god, lägger upp en bild sen Med rätt falukorv, dvs inte en smaklös scanring eller dyl, kan ju detta vara en av de mest magiska rätterna som finnes på denna jord. Hoppar dock själv över senapen men det är väl en smaksak Citera
schumme Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 Med rätt falukorv, dvs inte en smaklös scanring eller dyl, kan ju detta vara en av de mest magiska rätterna som finnes på denna jord. Hoppar dock själv över senapen men det är väl en smaksak Körv utan senap, I cannot believe my ears! Citera
sulla Postad 18 April , 2013 Rapport Postad 18 April , 2013 En lätt o billig rätt är annars italienska färsbiffar. Gör smet av följande Nötfärs Vitlök Lite fond Riven rödlök Hackad chili (Parmesan) (soltorkad tomat) Gör en röra av följande Turkisk youghurt Vitlök Massvis med basilika Servera med klyftpotatis Citera
Sladdafan Postad 19 April , 2013 Rapport Postad 19 April , 2013 recept: ta falukorv i lagom längd för vad man äter, snitta nästan hela vägen igenom, fyll med skivad tomat, ketchup & senap över, samt finhackad gul lök, OST ÖVER, in i ugnen 25min på 225 grader, lägg samtidigt i potatis i gryta (jag skär dem på mitten för att minska koktid) kör dem runt 20min kokandes, töm ut vatten, tillsätt lite grädde, rör runt, krydda efter behov (salt, peppar, cayenne) ta lite grönsaker, servera fyp Back to topic. Enkelt, gott, nyttigt. Lägg i önskad mängd lax i en ungsfast form (Jag brukar köpa de frusna filèrna som kommer i 4-pack) och över med frusen spenat (stuvad är godast) och skiva i en paprika. Krydda med massa citronpeppar och ev något salt, gärna med någon fräck smak. In med det i ugnen. Ibland kan det vara bra att köra laxen lite först innan paprikan och spenaten tillkommer för att ej bränna grönsakerna. Till detta kokar du broccoli och/eller haricot verts. Servera med keso. Ingen bild atm Citera
madblast Postad 19 April , 2013 Rapport Postad 19 April , 2013 en tjock jävla skiva Chevré är riktigt guld, dem körde de på hardrock i barca senast jag var där, har en bild därifrån: Usch vad de misshandlar hamburgarna. FY! Citera
diazo Postad 20 April , 2013 Författare Rapport Postad 20 April , 2013 Ska försöka höfta en curry ikväll, har drygt ett kg fläskfilé, sen tänkte jag slaska i curry, peppar, salt, paprika, färsk basilika, färsk citronmeliss, grädde, creme fraiche, lök, vitlök sen skiva lite gurka till, har gäster över med, bära eller brista... Citera
Katt3n Postad 20 April , 2013 Rapport Postad 20 April , 2013 Moules Mariniére efter Spelare_s recept toppat med Mannerströms tweak. Gott satan, men inget för den mjäkige. Edit: Här kommer bild också Citera
JackVegas Postad 20 April , 2013 Rapport Postad 20 April , 2013 Jag köper färdiglagad lax ganska ofta, antingen "varmrökt honungsmarinerad" eller straight up gravad lax, och mixar med nån påse färdig sallad (här ska inte något lagas ) till lunch. Finns det några schyssta såser att rekommendera till som inte drar iväg allt för mycket i onyttighet? Citera
greywolf Postad 20 April , 2013 Rapport Postad 20 April , 2013 värmer upp sirap med lite surkål och stoppar i en korv. det är livskvalite straight from poland. dobre Citera
upandcoming Postad 21 April , 2013 Rapport Postad 21 April , 2013 vaknade fasansfullt bakfull idag så svängde bara ihop lite sushi till frukost. innehåll: sparris, avocado, tigerräkor, vårlök, sesamfrön Citera
Mecklenburgare Postad 21 April , 2013 Rapport Postad 21 April , 2013 Jag köper färdiglagad lax ganska ofta, antingen "varmrökt honungsmarinerad" eller straight up gravad lax, och mixar med nån påse färdig sallad (här ska inte något lagas ) till lunch. Finns det några schyssta såser att rekommendera till som inte drar iväg allt för mycket i onyttighet? Kanske inte nyttig, men denna är guld på lax: http://www.rydbergs.se/produkter.asp?pId=110&cId=17&pageID=18 Citera
heroxz Postad 21 April , 2013 Rapport Postad 21 April , 2013 Någon som sitter inne på nåt gott kyckling-i-stekpanna recept? =) Citera
rahm93 Postad 21 April , 2013 Rapport Postad 21 April , 2013 Någon som sitter inne på nåt gott kyckling-i-stekpanna recept? =) Halvår sen jag lagade så har inte riktigt receptet i minnet men det är trots allt bara en marinad så är ju bah o slänga ihop lite hipp som happ imo. Ramsey gråter väl sig till sömns när han hör detta men. 300gram kyckling marinerat i Ett par matskedar jordnötssmör, lite ingefära, 2 msk soja, brukar ösa på med honung och någon msk olivolja. Funkar kanonbra som grillspett och i ugnen också. Citera
Katt3n Postad 21 April , 2013 Rapport Postad 21 April , 2013 Någon som sitter inne på nåt gott kyckling-i-stekpanna recept? =) Strimlad med lite sesamfrön och Blue Dragon Teriyaki-marinad. Går lika bra med lax istället för kyckling. Sen kan du ladda på lite paprika och sugarsnaps (ärtor) precis innan du serverar. Jag tycker inte om att ha med dom på värmen för länge för då tappar dom krispigheten. Cashewnötter (ej rostade och söndersaltade) är också trevligt tycker jag. Sen kan man ha lite nudlar till eller nåt om man vill fylla ut det lite mer. Citera
heroxz Postad 21 April , 2013 Rapport Postad 21 April , 2013 Tack för tipsen! ska springa och handla nu! Citera
diazo Postad 21 April , 2013 Författare Rapport Postad 21 April , 2013 Curry med kyckling eller fläskfilé, recept för 4 pers: 2dl creme fraische 4dl grädde en halv burk gul curry 1-2 gula lökar (storlek) 1-2 röda paprikor en burk minimajs (jag glömde) någon skiva gurka kycklingfilé eller fläskfilé i lagom mängd beroende på hur mycket kött man vill ha, drygt 800g-1kg? Stek köttet, värm samtidigt grädde, creme fraische osv samt hacka lök & paprika, i med allt, koka upp, i med köttet, koka ris samtidigt, låt grytan ligga på låg värme sen servera när riset är klart, riv lite färsk basilika och citronmeliss över, mums bild: Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.