padrinosftw Postad 11 Februari , 2010 Rapport Postad 11 Februari , 2010 Been there, har överlevt samtliga mina sk skottningar tho (=
RaMz Postad 11 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 11 Februari , 2010 Been there, har överlevt samtliga mina sk skottningar tho (= skönt o höra, suttit och nojjat som fan nu, minsta lilla bubbel i magen och jag är inne och googlar på matförgiftning.
mr-flow Postad 11 Februari , 2010 Rapport Postad 11 Februari , 2010 Tror aldrig jag varit så sjuk som när jag googlade symptom för saker och ting
Jimmy_the_Rose Postad 12 Februari , 2010 Rapport Postad 12 Februari , 2010 Har ett litet matexperiment på gång här. Köpte färsk kyckling i förrgår som stått i kylen 48h semiförpackad (någon glipa här och där kanske). När jag tog ut den för att tillaga så såg den jättefin ut som vanligt, men den hade fått en distinkt lukt som jag bäst kan likna vid lukten av kaviar ungefär. Hur som helst så såg den fortfarande fräsh ut och kycklingen borde ju inte bli dålig på 48h i kylen? Jag tar nu ett skott och ska precis börja käka min kycklingwok som jag tillagad på högsta möjliga värme, wish me luck! Frågan är dock, om jag inte blir sjuk, varför luktar min kyckling grovt illa av kaviarlukt om den inte är dålig? Så länge den inte har legat framme ljummen för länge innan den åkte in i kylen bör bakterietillväxten vara minimal, att du desutom steker den sen dödar det mesta. Du kan vara safe. Har ofta plockat hem mat (kyckling,revben,pottegratäng) från delin efter avslutat jobbpass och det brukar åka fram några dagar senare när man är fyllehungrig...aldrig blivit dålig av det.
RaMz Postad 12 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 12 Februari , 2010 Heter det Symtom eller Symptom? Wiki säger att båda är okej men verkar tycka att Symtom> Symptom bump på när första sym(p)tomen kommer också?
RaMz Postad 12 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 12 Februari , 2010 Så länge den inte har legat framme ljummen för länge innan den åkte in i kylen bör bakterietillväxten vara minimal, att du desutom steker den sen dödar det mesta. Du kan vara safe. Har ofta plockat hem mat (kyckling,revben,pottegratäng) från delin efter avslutat jobbpass och det brukar åka fram några dagar senare när man är fyllehungrig...aldrig blivit dålig av det. Ok sweet. Men varför luktar den så konstigt då?
lillsvensson Postad 12 Februari , 2010 Rapport Postad 12 Februari , 2010 Jag jobbar som kock och har gjort så ett par år. Du kan äta kycklingen med största aptit utan att bli det minsta sjuk, det har du mitt ord på. Varför den luktar som den gör har jag dock ingen aning om. Men ja. Ät och må bra
Jimmy_the_Rose Postad 12 Februari , 2010 Rapport Postad 12 Februari , 2010 Ok sweet. Men varför luktar den så konstigt då? Marinaden antagligen, men vet ej. Tagit doft från annat gammalt i kylen som vitlök, gammla spermaexpriement eller vad nu ditt kylskåp har att erbjuda
RaMz Postad 12 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 12 Februari , 2010 Mår fortfarande relativt bra, ser det som ett lyckat skott In other news så ska jag vara fadder på novischfesten imorrn och DE e nice!
HSvensson Postad 12 Februari , 2010 Rapport Postad 12 Februari , 2010 Ramz..Du som är student i Lund. Har du varit på stand-up klubben Prickprick nångång?
RaMz Postad 12 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 12 Februari , 2010 Ramz..Du som är student i Lund. Har du varit på stand-up klubben Prickprick nångång? Nope, men en tjejpolare nämnde att hon skulle dit igår och att det brukar vara ganska bra.
RaMz Postad 16 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 16 Februari , 2010 Tenta idag och EPT Köpenhamn imorrn! Grattis till Sumpas också, såg att han vann rookie of the year, kanske inte så oväntat dock
RaMz Postad 16 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 16 Februari , 2010 Så, nu är tentan avklarad, gick bra med tanke på hur lite tid jag lagt ner, fick nog runt 35-40 poäng av 60 möjliga och 30 krävdes för G. Skönt att ha första tentan under bältet Ikväll blir d chill hemma hos mig med lite champions league, förtjänar att ta det lugnt nu
Snixen Postad 17 Februari , 2010 Rapport Postad 17 Februari , 2010 Ramz: Hur hög br tycker du man ska ha för tour och vad heter du på stars? Tänkte så man kanske kan raila?
RaMz Postad 17 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 17 Februari , 2010 Ramz: Hur hög br tycker du man ska ha för tour och vad heter du på stars? Tänkte så man kanske kan raila? Man ska väl ha absolut minst 100 buy ins typ om man ska vara seriös och ha någon form trygghet på mer än en månads sikt. Men det beror också på hur mycket man spelar, vad man har för ROI och hur stor risk man är villig att ta. För oss som spelar turneringar på nätet regelbundet och spelar 10-30 turneringar per kväll så vill man nog ha upp emot 300 buy ins helst om man har poker som enda inkomst. Om man däremot spelar 1-5 per kväll då och då och även har ett jobb vid sidan eller liknande så kan det räcka med 50 buy ins kanske. Det beror lite på vad man har för mål med pokern också. Jag har inte spelat några onlineturneringar den senaste månaden utan spelat mer omaha cashgames pga att jag behövt gå i skolan tidigt på morgnarna så har inte kunnat spela så sent på kvällarna. Mitt nickname på RedKings är just nu "RamziJelassi" om någon vill raila mig Sitter förresten just nu på tåget på väg mot Köpenhamn för att spela EPTn, ska bli riktigt kul, hoppas jag får bra bord Ni kan följa mig och dom andra på http://blogs.redkings.com och jag twittrar även lite på "RamziTeamRK" Puss
pumans Postad 17 Februari , 2010 Rapport Postad 17 Februari , 2010 Så, nu är tentan avklarad, gick bra med tanke på hur lite tid jag lagt ner, fick nog runt 35-40 poäng av 60 möjliga och 30 krävdes för G. Skönt att ha första tentan under bältet Ikväll blir d chill hemma hos mig med lite champions league, förtjänar att ta det lugnt nu Fan va najs! Hur mycket tid la du ner? Själv plugga jag typ genom så mycket som möjligt sista 2 dagarna. Får nog 40-45p, sen var vi förtjänta av tentafest. Lycka till på andra sidan av sundet.
RaMz Postad 18 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 18 Februari , 2010 Fan va najs! Hur mycket tid la du ner? Själv plugga jag typ genom så mycket som möjligt sista 2 dagarna. Får nog 40-45p, sen var vi förtjänta av tentafest. Lycka till på andra sidan av sundet. La ner typ 8a timmar totalt och får nog 35-40 poäng, sjukt nöjd
RaMz Postad 18 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 18 Februari , 2010 89k inför dag2 här i köpenhamn och det går rykten om att jag sitter på samma bord som AnteSvante idag Ska göra någon intervju med poker.se vid 13.30 så håll utkik
Whoosa Postad 18 Februari , 2010 Rapport Postad 18 Februari , 2010 89k inför dag2 här i köpenhamn och det går rykten om att jag sitter på samma bord som AnteSvante idag Ska göra någon intervju med poker.se vid 13.30 så håll utkik Lycka till idag! Ser fram emot intervjun, alltid lika intressant att se
RaMz Postad 18 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 18 Februari , 2010 Gick helt åt helvette tyvärr Var iskallt bara, sjukt oskön timing och inget gick min väg alls så jag blödde bort min stack och var ute efter ett par nivåer. Är hemma i lägenheten i Lund nu igen, fett skönt
popquee Postad 18 Februari , 2010 Rapport Postad 18 Februari , 2010 Gick helt åt helvette tyvärr Var iskallt bara, sjukt oskön timing och inget gick min väg alls så jag blödde bort min stack och var ute efter ett par nivåer. Är hemma i lägenheten i Lund nu igen, fett skönt tråkigt..
pumans Postad 19 Februari , 2010 Rapport Postad 19 Februari , 2010 La ner typ 8a timmar totalt och får nog 35-40 poäng, sjukt nöjd WD!
Olyckan_77 Postad 20 Februari , 2010 Rapport Postad 20 Februari , 2010 Ramzi Jelassi, är det du som nickar RamziJelassi på Ongame? Ldo eller?
RaMz Postad 21 Februari , 2010 Författare Rapport Postad 21 Februari , 2010 Ramzi Jelassi, är det du som nickar RamziJelassi på Ongame? Ldo eller? Det stämmer. Är mitt nya nick på RedKings
Recommended Posts