Det ska jag gärna dela med mig av om det bara blir att ta sig dit. Inte riktigt haft tid så det är lite lätt abstinens. Alla årstider har sin charm där och just hösten är riktigt mysig för skogshäng, bärplockning, kaffekok och kamineldning i mörkret på kvällen.
—
Det jag kan dela med mig av är hur vi riktiga low stakes-lirare gör med matlådor. Ungefär 3,5 kg älgkött av diverse sämre bitar kommer koka ner till en chili av högsta kvalitet enligt mig själv. Superbra när man jobbar mycket och fungerar att kombinera med allt. Facit är naturligtvis majschips och en piffig sallad, men funkar fint med ris eller bara vardagssallad också. Jag ids inte köpa hem nån öl så kokar den på coca cola och det tycker jag är succé.
—-
Har nu efter en tête-à-tête igår smakat första glassen. Valet blev enkelt eftersom det enda jag hittade var half baked från B & J. Jag ger den 4 högar med noisette. ????
Hade blivit full pott med bättre balansering där det enligt min smak hade behövts lite mer vanilj.
—-
Idag är det ju som skrivet JP på V75 och jag är taggad. Tyvärr kunde jag inte hålla mig från att läsa vad exakt varenda expert sagt, men det innebär ju inte att det måste följas. Många är överens om att Tangen är klar, men kallblod och bakspår på 1640 vill då inte jag hänga upp mig på. Kommer nog kanske inte våga gå på mina initiala spikar Bosse Be och Evens cool boy då jag läst rimliga motargument till båda. Får se vad jag landar i men värt att ta till lite extra insats.
Stryket har jag redan lämnat in en variant som ändå kändes kul. Kommer säkert hinna ändra mig, men det blev ett jätteköttigt system som reducerades ner till ett par hundra rader. Hoppas på massa kryss och tycker inte det borde vara orimligt mtp hur jämna matcherna är på förhand.
—-