Starfitter Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 Gul? AAAh, men inte pga det. Lagade den sen flyttstädade köket så kan inte laga mer. gav blod idag btw, rätt trött atm Citera
upandcoming Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 när kör vi AA + filefrossa nästa gång då? Citera
Metaddict Postad 23 November , 2011 Författare Rapport Postad 23 November , 2011 Jävla lyxlirare ni är. Själv tränade jag axlar, traps och 9 set vader nyss. Mycket hardcore. Citera
easylife Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 (redigerade) m Redigerad 22 Juni , 2016 av easylife Citera
Starfitter Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 vad är det för test ni är bäst på? aldrig fattat.... äta Citera
Mecklenburgare Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 när kör vi AA + filefrossa nästa gång då? jak vill! Citera
Mecklenburgare Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 Ja men du är ju tjock Var halvstor (och lite tjock tbh) när jag bara var 3 kilo från tresiffrigt men efter att ha deffat 10 kilo utan att ens vara i närheten av rippad är det inte lika kul längre Äter t.o.m. mindre än mig som är tanig som få Citera
Metaddict Postad 23 November , 2011 Författare Rapport Postad 23 November , 2011 Jag får obv i mig annat än de två måltiderna under en dag... Men om ni äter ett halv kilo kött och 200g ris på en helt vanlig standardmåltid så är det något allvarligt fel på er om ni inte kör IF eller nåt. För såvitt jag vet väger ingen av er 120 pannor. Citera
Mecklenburgare Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 Jag får obv i mig annat än de två måltiderna under en dag... Men om ni äter ett halv kilo kött och 200g ris på en helt vanlig standardmåltid så är det något allvarligt fel på er om ni inte kör IF eller nåt. För såvitt jag vet väger ingen av er 120 pannor. Nä inte så mycket ris, eller tillagar iofs inte ris, men couscous. Men vad innehåller en sådan portion, typ 750kcal? Det är väl inte så mycket för en måltid? Citera
Starfitter Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 Äter förvisso inte ris men fick i mig 1kg nötfärs med bönor mellan 16-20 idag. Har inte ris till men en burk majs tot. smarrigt om inte annat Citera
Metaddict Postad 23 November , 2011 Författare Rapport Postad 23 November , 2011 Nä inte så mycket ris, eller tillagar iofs inte ris, men couscous. Men vad innehåller en sådan portion, typ 750kcal? Det är väl inte så mycket för en måltid? Mm hela laddningen var väl runt 1500kcal så om du menar att en portion var halva mängden mat så stämmer det ju. Annars har du räknat rätt fel... Men hela jävla rätten på en måltid är rätt jävla saftigt, det vidhåller jag Även för Jay Cutler och grabbarna. Citera
Mecklenburgare Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 Jo menade halva laddningen. 700g fläskfärs +100g bea. Var inte jättegott dock, man kända att något saknades ;P Citera
Metaddict Postad 23 November , 2011 Författare Rapport Postad 23 November , 2011 Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh har någon mystisk sjukdom som gör att du måste äta 10ggr mer fett än normalt folk? Citera
Mecklenburgare Postad 23 November , 2011 Rapport Postad 23 November , 2011 Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh har någon mystisk sjukdom som gör att du måste äta 10ggr mer fett än normalt folk? Nää, men när man är för lat för att gå till annat än den lokala butiken så får man ta vad som erbjuds Citera
Starfitter Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh har någon mystisk sjukdom som gör att du måste äta 10ggr mer fett än normalt folk? krappen har helt klart burgarproblem. I budapest gick han inte en dag utan burgare. Citera
Yxel Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 600g nötfärs, 2 stora bröd, dressing. Efterträningsmål Citera
Starfitter Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 hur gör man bra burgare med nötfärs? Faktiskt inte provat. Borde väl gå köra på egna burgare, baka eget bröd som passar och är lite bättre är skiten man köper (gärna likt frisco) och sen köra kvargajvar, svamp och lök så är man NGTO. Hur gör ni regs? Citera
Mecklenburgare Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 Bara knåda skiten och lägg på järnet sen krydda. Jack Daniel's Hot Sauce är ett måste! Citera
Metaddict Postad 24 November , 2011 Författare Rapport Postad 24 November , 2011 Rök lite braj och kolla denna...jag kollade den utan brajrökning och kände mig rätt trippad bara där Citera
Metaddict Postad 24 November , 2011 Författare Rapport Postad 24 November , 2011 Tur man redan strax ska laga fläskytterfilé med klyftpotatis och pepparsås när man ser burgarbilder, annars hade det blivit jobbigt Citera
Munchie Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 hur gör man bra burgare med nötfärs? Man kryddar bara köttet sparsamt samt undviker allt trams i hamburgerpucken, typ ägg och annat skit som många gärna drar ner i "smeten". Man ska heller inte knåda för mycket med färsen, då hamburgaren lätt blir alldeles för kompakt och tråkig att äta. Men detta ger ju inte en bra hamburgare utan bara en bättre än den vanliga frysta hamburgerpucken man hittar på ICA. Vill man ha en god burgare så mal egen färs av högrev, samt ber sin slaktare om lite rent fett vid sidan av, som även det mals ner i färsen. Fet ska färsen vara, och givetvis inte genomstekt och torr. Krydda med salt och peppar. Finns även liquid-smoke att köpa, som är en rökessense som ger sjukt god rökig/grillad smak till kött. Citera
ViktorH Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 hur gör man bra burgare med nötfärs? Man kryddar bara köttet sparsamt samt undviker allt trams i hamburgerpucken, typ ägg och annat skit som många gärna drar ner i "smeten". Man ska heller inte knåda för mycket med färsen, då hamburgaren lätt blir alldeles för kompakt och tråkig att äta. Men detta ger ju inte en bra hamburgare utan bara en bättre än den vanliga frysta hamburgerpucken man hittar på ICA. Vill man ha en god burgare så mal egen färs av högrev, samt ber sin slaktare om lite rent fett vid sidan av, som även det mals ner i färsen. Fet ska färsen vara, och givetvis inte genomstekt och torr. Krydda med salt och peppar. Finns även liquid-smoke att köpa, som är en rökessense som ger sjukt god rökig/grillad smak till kött. Jag kör faktiskt inte som du här. Och jag har ingen teori att stödja mitt recept med, utan det har alltid smakat riktigt jävla fantastiskt med dessa svettiga, underbara skapelser jag kallar mina egna. blanda hackad gul-lök, nötfärs, ströbröd, ett ägg samt salt och peppar. Höfta lite så blir det roligare, som matlagning ska vara. Se till att alla ingredienser är väl mixade och ta upp en handfull, rulla till en boll, platta ut och lägg i schtekpanna. Smakar afrodites fitta var gång! Citera
Munchie Postad 24 November , 2011 Rapport Postad 24 November , 2011 blanda hackad gul-lök, nötfärs, ströbröd, ett ägg samt salt och peppar, så har du en pannbiff Fixed. Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.