Gå till innehåll

Recommended Posts

  • Svars 9,5k
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

  • Jennez

    1468

  • Ola Brandborn

    1056

  • TotalFarsa

    1010

  • Liza

    862

Top Posters In This Topic

Postad
Ah okej. Tack. Låter kul. Ska försöka bli sitespelare via frirulle.

 

Det hoppas jag. Du gör dig bra vid bardisken på Olympic. :-D

 

Edit: kom på att SM går på Åland. Aja, du gör dig säkert bra på Arken också. Eller ännu hellre ett shotrace på Indigo?

Postad

Fan att du han ninjaeditera innan jag kunde håna din okunskap :)

 

SM ligger faktiskt jävligt illa till rent tidsmässigt för mig i år, men om jag nu skulle befinna mig på Åland i SM-tider så ser jag ju inget egenvärde i att vara nykter :)

Postad

De där skånepågarna har ju iaf bidragit med någonting till mänskligheten:

 

 

Den fjärdedel skåning jag har i mig skälver av stolthet när jag tänker på all hiphop, reggae och bonnarock som kommer där nerifrån myllan.

Postad
Note to self - låt inte Jens fixa transporten, då hamnar vi på Åland via flyg till Tallinn och båt därifrån, antar jag.

 

Vad var nu detta? Mycket har jag fuckat upp i mitt liv men transporterna brukar väl ändå gå smärtfritt?

Postad
Jag försökte bara bygga upp lite spänning och "gratisreklam" :ola: och så får man hela Snapphaneklanen efter sig :-)

 

 

Det är lite kuligt att eurythmech är (eller åtminstone var) sjukt lik General Knas i den här videon (killen med röd tröja och skägg).

Postad
eurythmech är (eller åtminstone var) sjukt lik General Knas i den här videon (killen med röd tröja och skägg).

 

Inte det minsta, med undantag för att båda har (haft) samma skäggtyp. Men i övrigt är det inte ett rätt imo.

Postad
Inte det minsta, med undantag för att båda har (haft) samma skäggtyp. Men i övrigt är det inte ett rätt imo.

 

Skitsnack! Hade jag inte vetat att eury inte är skåning så hade jag varit 100% säker på att det var han.

Postad
Vad blir det för gott till middag ikväll? Jag behöver lite ny inspiration till min matlagning ;-)

 

Fan, jag har inte bestämt mig än! Blev en sen lunch idag så eventuellt hoppar jag över matlagning ikväll och satsar på ngt enklare lite senare.

Sambon kommer hem idag och jag måste vara en toffel och städa. Lyckligtvis är här redan ganska städat. Ett varv med dammsugaren hade inte skadat dock. Varför skriver jag detta? Måste jag verkligen fylla dagboken med mina städvanor?

 

Skitsamma, nu ringer jag Microgaming istället.

Postad
Men det var ju självaste kjsaldljlqldjcb. Jag har nu slitit som ett djur i helgen och de senaste två dagarna för att kunna avsätta tid till detta.

 

Ovanpå alltihop har jag:

- En galen dansk som jagar mig och vill att jag ska plocka ner och sätta upp 250 turrar varje dag.

- Jag måste fixa allt inför EPT Köpenhamn (fest/VIP-kväll, boka hotell, restauranger, filma en ny 10 höjdare etc)

- Hitta på en annan skojig promo till februari (förutom teamsajten till SM då alltså).

- Tiotalet beställningar till klubbar som måste ut PLUS jaga rätt på de jävlarna som vägrar skicka betway-prylarna

- Flytta över varenda liten VIP och affeanknuten klubbspelare till det nya systemet (nästan klart)

- Dubbelkolla alla bonuslistor

- Hålla rätt på en polsk och en lettisk turneringsserie om vardera 25 turneringar (plus dansken som jagar mig med sina 250 turrar alltså)

- Veckoturrarna

- Tracka alla utgifter i pokerklienten

etc etc...

 

Se där! Det är nog första gången jag faktiskt har preciserat så hårt vad jag faktiskt gör. :-D Ska skriva ut det här och ha det i plånboken så att folk som frågar kan få läsa.

 

Slutligen: Jag har nu nästan hunnit ikapp med det mesta, så Ola, imorgon tänkte jag ägna mig åtminstone halvhjärtat åt SM för att övergå till helhjärtat på torsdag. Loooovar att ringa Microgaming imorgon!

 

Edit: borde kanske tagit detta i ett privat mail? Äh vad fan, det är ett dokument över min arbetsbörda den 20:e januari i nådens år 2009. Och en sak till; jag klagar inte - jag tycker att det här är skitkul! :-D

 

:lol: :lol: :lol:

Postad

Här ska du få ett tips på nåt lättlagat att bjuda sambon på.

 

Stek 4-5 st kycklingfieer, tag upp dom ur stekpannan.

Hacka 2 st Purjolök, lägg i stekpannan och bryn tills dom blir mjuka.

Häll på 4-5 dl matlaginingsgrädde och en burk grön pesto.

Lägg ned kycklingen i pannan och låt det puttra i ca 10 minuter.

Lite salt och vitpeppar.

Servera med pressad potatis. Allt fixat på ca 30-40 minuter

Postad
Här ska du få ett tips på nåt lättlagat att bjuda sambon på.

 

Stek 4-5 st kycklingfieer, tag upp dom ur stekpannan.

Hacka 2 st Purjolök, lägg i stekpannan och bryn tills dom blir mjuka.

Häll på 4-5 dl matlaginingsgrädde och en burk grön pesto.

Lägg ned kycklingen i pannan och låt det puttra i ca 10 minuter.

Lite salt och vitpeppar.

Servera med pressad potatis. Allt fixat på ca 30-40 minuter

 

Bra tips! Dock är jag inte så bra på just kycklingfilé då jag en gång råkade bita rakt igenom en som var helt rå invändigt. Kycklingsushi är inte gott.

Postad

Byt ut peston mot grovkorning skånsk (obv) senap, matlagningsgrädden mot creme fraiche i samma mängd och de pressade potatisarna mot pasta så har du motsvarande rätt på italienskt vis.

Postad
Byt ut peston mot grovkorning skånsk (obv) senap, matlagningsgrädden mot creme fraiche i samma mängd och de pressade potatisarna mot pasta så har du motsvarande rätt på italienskt vis.

 

Den här mannen vet hur en slipsten skall dras.

Postad

Ryktet nådde mig till sist om förra veckans mest udda highstakesekvation:

 

-200k+x=+600k

 

Pengarna stannade innanför landets gränser i alla fall. Eller, tja, veckan ut åtminstånde.


×
×
  • Skapa nytt...