adde_snoppskalle Postad 4 Maj , 2008 Författare Rapport Postad 4 Maj , 2008 Rostas är det som gäller Rostas är kanongott verkligen, om man får rätt bit. Rostasfilén är ju nästan omöjlig att skilja från oxfilé. Tyvärr är det bara en liten bit på en hel rostbiff som man skär rostasfile av. Denna säljs dock som valig rostas, vilket gör att skillnaden mellan rostas från gång till gång kan vara stor. Citera
adde_snoppskalle Postad 4 Maj , 2008 Författare Rapport Postad 4 Maj , 2008 invigde grillsäsongen för 6veckorsen med en helgrillad gris.. mumma Cheesus, hur fan tillagar man det? Måste ju ta en evighet. Citera
Donner Postad 4 Maj , 2008 Rapport Postad 4 Maj , 2008 Har grillat hela helgen. Får nog säga att laxfilèn var vassast. Citera
Brumpa Postad 4 Maj , 2008 Rapport Postad 4 Maj , 2008 Cheesus, hur fan tillagar man det? Måste ju ta en evighet. Typ 7-8 timmar tog det sist.. Man undviker att skära sönder grisen... tar bara bort de man inte vill ha.. dvs inälvor, fötter, huvve.. Tills du får en stor köttbit på några kilo Sen skaffar du dig en snurra du kan hänga upp grisen på och rotera Citera
adde_snoppskalle Postad 4 Maj , 2008 Författare Rapport Postad 4 Maj , 2008 Typ 7-8 timmar tog det sist.. Man undviker att skära sönder grisen... tar bara bort de man inte vill ha.. dvs inälvor, fötter, huvve.. Tills du får en stor köttbit på några kilo Sen skaffar du dig en snurra du kan hänga upp grisen på och rotera Visst grillar ni en grishalva? Inte en hel jävel? Tanken bara slår mig hur torrt köttet måste bli, för jag antar att ni inte marinerar hela grisen:shock: Citera
Evinrude Postad 6 Maj , 2008 Rapport Postad 6 Maj , 2008 T-bone, bakad sötpotatis och Jensens favoritsås. Drick någon bra Ravenswood till det. Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.