Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad

Självkännedom och spelartyper - Ola Brandborn.

Skattesituationen för Internetpoker - Özkan Akgüc

Fråga Proffsen - ställ egna frågor till ett pokerproffs (hemligt än så länge vem)

 

:club::diamond::heart::spade:

  • Svars 295
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Postad

* Efter diskussion med konstruktören ; blir

lösningen enl.- följande:

- Matning till takarmarmatur i kontor från korridor, samordnas med

ventilationskanal, dvs. det blir en

synlig elledning som klamras direkt mot taket till takkontakten -

enl. ritning.

- Matning från korridor till fönsterbänkskanal skall ligga inne i

kontorsskiljande vägg - enl. ritning.

 

Så Avviklelse nr. 003 punkt A gäller ej !

 

Just d ramz! Vem ser ut o haft roligast idag?

  • 4 months later...
Postad

Fläskkarré provençale

6 pers.

 

 

 

1,5 kg fläskkarré med ben

1 tsk salt

1 krm peppar

Örttäcke:

 

50 g smör

1 gul lök

1-2 st vitlöksklyftor

1 msk fransk senap

1 tsk torkad körvel

1 tsk torkad dragon

1 tsk torkad rosmarin

2 msk klippt persilja

Tillbehör:

 

1 röd 1 grön 1 gul paprika

1 fänkål

3 st morötter

8 st pärllökar

ca 2 dl buljong

Sås:

 

3 dl sky + buljong

1,5 dl vitt vin

1 dl crème fraiche

mjöl + vatten

soja, salt och peppar

Ugn: 175 grader

 

 

 

Gnid in köttet med salt och peppar.

Skala och hacka lök och vitlök fint. Blanda samman alla ingredienserna till örttäcket.

Lägg köttet i en eldfast form. Bred kryddsmöret över. Stick in en köttermometer i den tjockaste delen av köttet. Stek i nederdelen av ugnen tills termometern visar 85 grader, c:a 1 1/2 timmar.

Ansa grönsakerna och skär dem i mindre bitar. Fräs dem lätt i lite smör.

Lägg grönsakerna runtom köttet när cirka halva stektiden är kvar. Häll buljong över grönsakerna. Stek allt klart.

Sila skyn och håll grönsaker och kött varmt. Låt skyn koka upp tillsammans med vin och buljong. Rör ut mjöl med vatten till en redning. Vispa ner det i såsen. Låt koka upp.

Tillsätt creme fraiche och låt såsen koka i 3 minuter.

Smaka av med äkta soja, salt och peppar.

 

 

 

Ja jävlar. Jag börjar väl bli gammal.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...