Gå till innehåll

Recommended Posts

  • Svars 2,2k
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Postad
Skaffat facebook.

Lagt till Klokov.

Loggar in och ser hans senaste klipp.

Mmmm, marklyft 300 kilo.

 

följ han på instagram.

 

Min personliga favorit är hans 250kg frontböj bälteslöst med 5 sek i botten. Sedan har han ju några triumfkort i hans pushar och pressar som är helt godlike, hans axelstyrka är inte av denna värld. Även där alltid bälteslöst också :).

 

Postad

Har väldigt svårt att tro att alkoholproduktionen i kylskåp är mer än försumbar. Tittar man på brödjäsning, vilket ju är ungefär samma process i annat format, så går det ju väldans långsamt i kylen. Är du nojjig så funkar det nog att frysa in i petflaska med någorlunda bibehållet bubbel.

 

Sen så tål ju ungar ändå lite alkohol. Cider med ~1% eller mindre är ju aldrig något problem för andra än möjligen fnissiga undomar som tror de ska bli packade.

Postad
Fast nu jäser jag ju i 20 grader i en vecka eller så.
Då blir det nog mer åt folkis/starköls-hållet. Men någon gång ska ju ungarna lära sig dricka som riktiga finnar :-)

 

Föreslår dock att eventuella nivar konfiskeras först.

Postad
Fast nu jäser jag ju i 20 grader i en vecka eller så.

Men om det blir gott ska jag prova snabbvarianten som visa recept beskriver. Hittade ett recept på familjeliv där diskussionen snabbt gick over i pajkastning om hur dåliga föräldrar dom andra är. Röstar fortfarandeför parallellpublicering av tokboken där. :)

 

In other news så spontanköpte jag ett biljardbord nyss.

 

Från det ena till det andra.

Jag bryggde öl för ett halvår sedan, har du något bra tips på hur man får bort jästfällningen men ändå får kolsyra utan att "tillsätta" kolsyran via exempelvis fat?

Postad

Gjorde ju Sima igår, luktade magiskt gott med citron, ingefära och fläder. Använde mig av turbojäst eftersom jag är lite skeptisk till vanlig bakjäst. Jefflar va de bubbler i röret idag :)

 

Spännande! Hoppas det blir lyckat! :)

Postad

Som kulinariskt intresserad och innehavare av barn kanske det här receptet är intressant:

 

Tycker också videon är illustrativ för hur mycket matlagningsinstruktioner förbättrats av att visas på video istället för skriftliga recept, är så mycket mer subtil information som kommer med.

Postad
Som kulinariskt intresserad och innehavare av barn kanske det här receptet är intressant:

 

Tycker också videon är illustrativ för hur mycket matlagningsinstruktioner förbättrats av att visas på video istället för skriftliga recept, är så mycket mer subtil information som kommer med.

Hahaha :) "no niggah, is just somethin sweet for the fuckin kids"

Postad
Igår var det BroScienceDay 2014 här hos mig med aktiviteter som böj, solande och poolhäng. Fick även lite pointers på mitt svajande vänsterknä vilket såklart var uppskattat.

 

Katten junior såg dessutom till att egenhändigt skjuta fram Metas barnskaffandeålder några år med en intensitet på babblet som motsvarade en uppspeedad Kalle Anka på julafton :)

 

#fanboy:

 

b111379.jpg

 

Det känns allt litta i benen idag.

 

Äsch då, han skrev ju faktiskt den rörande lappen till mig sen :mrgreen:

Postad

Du hade 140kg i vikter inkl stång som jag förstod det?

Isf är det perfekt, det är nämligen vikten man ska klara 5x5 i böjen med för att lämna stadiet som novis :)

 

Vi bodde i ett hus några dagar i Cali där husets ägare hade en rejält god setup i garaget. En box + vikter/stång + bänk så kan jag genomföra hela mitt upplägg.

Får bli det om jag flyttar ut på landet någon gång!

Postad
Du hade 140kg i vikter inkl stång som jag förstod det?

Isf är det perfekt, det är nämligen vikten man ska klara 5x5 i böjen med för att lämna stadiet som novis :)

 

Vi bodde i ett hus några dagar i Cali där husets ägare hade en rejält god setup i garaget. En box + vikter/stång + bänk så kan jag genomföra hela mitt upplägg.

Får bli det om jag flyttar ut på landet någon gång!

 

177 kilo total.

Behövs inte många kvadrat för en bur. Du kan lätt ha en sån på uteplatsen och köra utomhus som en riktig man ;)

  • 2 weeks later...
Postad
Asså....

Ni som gör shrugs med skivstång. Var gör ni av snorren under tiden? Den är ju liksom lite i vägen.

 

Den ligger och myser lite där den ska. Pressas oftast upp av stången, så den ligger lite ovanpå. Fungerar så länge man inte har någon form ut av mys-tryck i snabeln. Kan lätt eskalera till mindre passande saker... :lol:


×
×
  • Skapa nytt...