Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad

Uppskattar (med den lilla databasen jag har tillgänglig nu) att raken ligger på runt 7-8bb/100 så de borde haft en winrate på runt 17bb/100. Låter rätt rimligt på /0.5-/1 där de verkar huserat som mest.

  • Svars 2,2k
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Postad
Back in the day var det en ganska majoritet som var rätt jäkla självsäkra på att datorer aaaaldrig skulle kunna bli vinnande pokerspelare.
Var det verkligen så?

 

Jag vill i vart fall tro att jag redan från dag 1 var rätt klar över att datorer skulle bli tillräckligt bra för att tjäna rejält med pengar på poker, och annat än puckona som pratar om att datorer aldrig kommer få känsla nog att göra en bluff så kan jag inte påminna mig om att det var så många som hade motsatt åsikt.

Postad
Fyfan låter inte übergott....
Nu är du nog lite fördomsfull på basis av skitöl med sprit tillsatt. Det är inte särskilt ovanligt med god kvalitetsöl som ligger kring 15% alkohol, förutsatt att man över huvud taget uppskattar smakrika ölsorter. När det gäller mer hantverksmässig öl verkar det snarare nästan ovanligt med så låg alkoholprocent som 4-5%.
Postad
Nu ska jag börja laga mat.

 

TJejmiddag @ my place ikväll. EN hel drös fruntimmer som är ute och spenderar sina mäns surt förvärvade slantar på stans shoppingstråk.

Eftersom det är en liten blandning av gravida och petiga blir menyn som följer:

 

Förrätt blir rullader på sparris, phisladelfiagegga och serranoskinka. Jag blandar philadelfian med rivet citronskal, citronsaft, timjan och lite annat skoj. Senkokar jag sparrisen försiktigt, smetar ut smeten på en fin skiva serranoskinka och virar allt runt sparrisen. Ser ut som sushirullar om ni förstår.

 

Till huvudrätt blir det Beauf Bourgignon fast med kalvstek som den aktiva ingrediensen. Har hittat riktigt små steklökar och små skogschampinjoner som kommer att passa fint. För att få en riktigt mustig smak har jag även rökt sidfläsk och italiensk panchetta samt en fond som jag gjorde från grunden för ett tag sen med oxsvans och rödvin. Såklart går det ungefär 1-1,5 liter rödvin också, kan inte svara på hur mycket som hamnar i maten och hur mycket som hamnar i kocken. Det beror lite på hur mycket kackel det blir från kvinnfolket.

 

Till huvudrätten tänkte jag servera stekpannerostat bröd och två små sallader, en enkel grönsallad och en fänkålssallad med apelsin och citron.

 

Efterrätten står min gf för. Det blir cakepops med en varm fruktsallad.

 

Gott skit grabbar!

 

Första jag fick lära mig på hemkunskapen i skolan: En nykter kock är en dålig kock ! :mrgreen:

Postad
Oxkött i lite större bit (typ 1kilo) är nästintill skottsäkert. Det är bara att packa in ner i badet några timmar och sen låts den studsa snabbt på en het panna innan du skär upp den.

+1 på det, men jag var ganska nöjd att jag hade ägnat lite tid (ett par timmar) att trimma in systemet innan jag slängde ner en dyr köttbit. Körde ett par ägg i experimentsyfte vid intrimningen.

Postad
Oxkött i lite större bit (typ 1kilo) är nästintill skottsäkert. Det är bara att packa in ner i badet några timmar och sen låts den studsa snabbt på en het panna innan du skär upp den.

 

Får prova det till veckan då :) , tackar !

Hur går det med tjejmiddagen ? Blir det nå vin kvar till Beauf Bourgignon? ;)


×
×
  • Skapa nytt...