Gå till innehåll

Dum fråga, Tina gorbys piroger


Ferna

Recommended Posts

Hej, har några gorbysar liggandes i frysen här hemma, nu undrar jag om man måste använda micron eller ugnen som det står på förpackningen? Kan man inte tina upp den i rumstemperatur? :lol:

Jag frågar eftersom det kanske inte är så bra? Eftersom man inte kan tina upp vanlig köttfärs och äta? För då blir man ju sjuk? Men denna köttfärs är kanske redan tillagad?

 

Nej jag är ingen kock behöver hjälp, och micro har jag ingen tillgång till för tillfället.. :-P

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Kom igen...säg snälla att du skämtar?

Utan att vara alltfør snobbig så betraktar jag Gorbys som hundmat! Tycker du det seriøst e gott eller e det bara bukfylla før dig? Å sen hade du tänkt äta dom kalla...:-)

 

 

Hahah jag älskar dom :lol:

Kalla är dom inte heller så pjåkig :-P

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag oroar mig mer för degen runt köttfärsen eller är den färdig också ?

Eller måste man knåda, kavla och låta den jäsa en halvtimme innan man gräddar pirogen ?

Det är lugnt med degen också däremot kan inälvorna och hjärndelarna ge en viss fadd eftersmak om de inte hettas upp ordentligt (säg > 1000 grader i ca 30 minuter) :shock:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...