Drunken_Penguin Postad 8 Juli , 2009 Rapport Postad 8 Juli , 2009 Gnocchi är ju potatis ffs. Inte mycket potatis i dom... Gnocchi. They may be made from semolina, ordinary wheat flour, potato, bread crumbs, or similar ingredients. Att de kan vara gjorda av potatis betyder inte att de alltid är det. Citera
hnat Postad 8 Juli , 2009 Rapport Postad 8 Juli , 2009 sicken baller, slår vad om tusentals kronor om korv och makaroner. http://forumserver.twoplustwo.com/62/bbv4life/sausage-pasta-527690/index2.html Citera
XeroxFin Postad 8 Juli , 2009 Rapport Postad 8 Juli , 2009 Köttfärssås och potatisMOS funkar riktigt bra. Det är enda potatis-"varianten" som funkar i detta sammanhang. Citera
Solle_sol Postad 8 Juli , 2009 Rapport Postad 8 Juli , 2009 RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP Tröck i mig precis en kebabtalrik från Sibylla. Fifan va gått Citera
KungKroon Postad 8 Juli , 2009 Rapport Postad 8 Juli , 2009 Köttfärssås och potatisMOS funkar riktigt bra. Det är enda potatis-"varianten" som funkar i detta sammanhang. +1 Allt som går att skyffla ihop till en stor röra (som kan slevas in i munnen) är profit! Citera
Saint_Bjorn Postad 8 Juli , 2009 Rapport Postad 8 Juli , 2009 Vad är så konstigt med köttfärssås och potatis? Kombinationen skär ju inte direkt, tvärtom. Apropå de senaste inläggen så är kebab med potatismos skitgott. Citera
chepplin Postad 9 Juli , 2009 Rapport Postad 9 Juli , 2009 ...kungsörnens gammaldags makkisar som kokas i mjölk. häll bara upp en rejält skvätt mjölk och låt koka upp makkisarna. krydda med lite riven muskotnöt, försiktigt här med balansen för den får inte ta över smaken. Montera ner lite fransk senap eller en skaplig knivsudd senapspulver. Smaka sedan av med vitpeppar och salt och ev socker. Montera ner grädde/smör tills du är nöjd. Under tiden så steker/värmer du ett lass med prinskorvar... Alltså hahahahaha Citera
nordkvist Postad 14 Juli , 2009 Rapport Postad 14 Juli , 2009 Klart som korvspad att man kan äta korv med pasta. Två chorizos med ketchup och gnocchi med en klick smör på är ju kung. Ingen jävla ketchup på pastan dock. Jag har aldrig funderat på köttfärssås och potatis, men nu när jag tänker på det så skulle det säkert funka. Även om det inte är ketchup på gnocchin så får du ju fan byta bort den till tomatsås. Citera
nordkvist Postad 14 Juli , 2009 Rapport Postad 14 Juli , 2009 Apropå de senaste inläggen så är kebab med potatismos skitgott. +1 Nu blev jag sugen på det, länge sen. =) Citera
Jeg123 Postad 14 Juli , 2009 Rapport Postad 14 Juli , 2009 Håriga korvar: http://englishrussia.com/?p=3344 (scrolla ner lite) Citera
bananuz Postad 15 Juli , 2009 Rapport Postad 15 Juli , 2009 Korv tillsammans med pasta serveras lämpligen i grytform. Köp ngn god, kryddig korv, gärna flera sorter (ingen avgörande betydelse vilka så länge det är kryddkorvar) som du skivar och bryner i smör eller olivolja beroende på smak och tycke. Ta upp korven och lägg den åt sidan. Stek charlottenlök tillsammans med vitlök tills den blivit mjuk. Sen häller du på en tomatsås. Allra bäst blir det om du skållar plommon- eller körsbärstomater och skalar och sen vänder ner, men det utgår jag från att ingen orkar. Hela körsbärstomater på burk funkar också, gärna tillsammans med lite tomatpuré. Gärna en liten skvätt balsam- eller rödvinsvinäger (obs! ej för mkt). Vänd ner grönskaker, förslagsvis paprika och stjälkselleri, finhackad chili (utan kärnor). Lägg ned korven. Tillsätt färska örtkryddor efter smak, cayennepeppar, havssalt. Låt koka "ett litet tag". Lycka till! Citera
pisak84 Postad 15 Juli , 2009 Rapport Postad 15 Juli , 2009 skivad potatis, köttfärssås, sen ost över det och gratinera i ugn... tror ingen av er tvivalare skulle banga när den rätten ställs fram på bordet... och korv och pasta funkar såklart... går göra massa saker med korv eller bara käka svenne style med ketchup Citera
bananuz Postad 15 Juli , 2009 Rapport Postad 15 Juli , 2009 skivad potatis, köttfärssås, sen ost över det och gratinera i ugn... tror ingen av er tvivalare skulle banga när den rätten ställs fram på bordet...Det funkar fint. Eller varför inte lammfärs och aubergine så blir det moussaka. Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.