Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad
Inget ont om din mor, mormor, farmor eller vem det må ha varit som kokade sönder denna delikatess i för mycket stormkokande osaltat vatten. Dom är förlåtna, ty de visste icke vad de gjorde.;-)

 

Exakt, det stämmer! Överkokt och trådig. Men hur visste du det? Det är ju rent magiskt!

  • Svars 55
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Postad

Torsken kan väl aldrig ses som delikatess.:shock:

Tråkig och platt smak, men jag kanske också minns de sönderkokta bitarna man fick som snoris.

 

Men lutfisken slår nog alla rekord, när det gäller osmaklighet.

Vem fan var det som uppfann skiten?

Någon måste straffas.:twisted:

Postad
Torsken kan väl aldrig ses som delikatess.:shock:

Tråkig och platt smak, men jag kanske också minns de sönderkokta bitarna man fick som snoris.

Det här är en fin bit torsk...

__resized_recepttorskrygg_fix.jpg

 

...som kommer från en torsk i ungefär den här storleksordningen.

 

torsk_jan_155.jpg

 

Thats not the same fuckin ballpark som detta skräpet...

 

ica_torsk.jpg

 

som kommer från en sådan här fisk:

 

640x640.jpg

 

Dessutom är torsken väldigt känslig vid tillagning. Mitt tips är att drösa den lätt, dvs rimma eller salta och sedan tillaga den till en centrum temperatur av 47-49 grader. Då blir den mumma.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...