asken Postad 11 December , 2006 Rapport Postad 11 December , 2006 När det gäller micromat så är ju Coops Gourmet sortiment det bästa. "Sous-vide, ett tillagningssätt använt av franska stjärnkockar där de finaste råvarorna förebered med omsorg och upphettas långsamt under vakuum." Favoriten är Biff bourguignon följt av Viltskav med potatispuré och svampsås. Citera
Kollikock Postad 12 December , 2006 Rapport Postad 12 December , 2006 Är det någon av alla de här rätterna som inte är frusen? I princip alla frusna färdigrätter jag har testat (för länge sedan) har smakat mer eller mindre inte gott, men jag knegade lite extra på ett ICA-lager för några år sedan och där fick vi käka sånt gick ut dagen efter. Och den färdigmat som fanns där var bara kyld. En sopptillverkare och två olika fabrikat med annan mat, typ kött, fisk och färsrätter. Dessa var sjukt mycket godare än all frusen färdigmat jag nånsin testat (förutom Dafgårds lasagne). Men det var så länge sedan att jag inte minns vilka olika rätter det fanns, vilken som var godast eller vem som tillverkade dem. Citera
LazarusS Postad 12 December , 2006 Rapport Postad 12 December , 2006 Räknas att bre en macka som "tillagning"? Om inte: 1. Micra favoritfabrikat köttbullar (tycker ICA´s är helt ok, de är vaccumpackade så man klarar det oftast under minuten). 2. Bre smör på favoritfabrikat bröd (hårt eller mjukt spelar mindre roll enär det ungefär tar lika lång tid att bre ut smöret)(Se dock till att inte köpa nån fryst bejkoff-historia, detta förlänger tillagningstiden väsentligt). 3. Fördela önskad mängd senap på den bredda mackan (senapen väljs även den efter eget önskemål. Jag förordar dock en sort som man klämmer ut istället för nån sort i burk som man måste pilla fram med verktyg ex. sked; Detta skapar onödig disk). Lämplig måltids dryck efter eget gottfinnande (återigen viktigt att välja en dryck som kan konsumeras direkt ur behållaren. Öl, mjölk mfl. är fullt gångbara). Snabbt, enkelt, billigt plus att man minimerar diskhanteringen! Ave!//Putte Citera
asken Postad 12 December , 2006 Rapport Postad 12 December , 2006 Är det någon av alla de här rätterna som inte är frusen?. Dom jag skrev om i inlägget ovan ditt är ej frysta. Tror tyvärr att alla andra som nämns är frusna. Citera
freddola Postad 13 December , 2006 Rapport Postad 13 December , 2006 Min frys är all in på Billyz! Orginalet. Men ibland slinker någon annan ner oxå. Citera
edison Postad 14 December , 2006 Rapport Postad 14 December , 2006 Min frys är all in på Billyz!Orginalet. Men ibland slinker någon annan ner oxå. Billys tänkte inte ens jag på. En klassiker. Lägg på lite citronpeppar på också så blir den ännu goare Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.