Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad

När det gäller micromat så är ju Coops Gourmet sortiment det bästa.

 

"Sous-vide, ett tillagningssätt använt av franska stjärnkockar där de finaste råvarorna förebered med omsorg och upphettas långsamt under vakuum."

 

Favoriten är Biff bourguignon följt av Viltskav med potatispuré och svampsås.

  • Svars 55
  • Created
  • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Postad

Är det någon av alla de här rätterna som inte är frusen?

 

I princip alla frusna färdigrätter jag har testat (för länge sedan) har smakat mer eller mindre inte gott, men jag knegade lite extra på ett ICA-lager för några år sedan och där fick vi käka sånt gick ut dagen efter. Och den färdigmat som fanns där var bara kyld. En sopptillverkare och två olika fabrikat med annan mat, typ kött, fisk och färsrätter. Dessa var sjukt mycket godare än all frusen färdigmat jag nånsin testat (förutom Dafgårds lasagne). Men det var så länge sedan att jag inte minns vilka olika rätter det fanns, vilken som var godast eller vem som tillverkade dem.

Postad

Räknas att bre en macka som "tillagning"? Om inte:

 

1. Micra favoritfabrikat köttbullar (tycker ICA´s är helt ok, de är vaccumpackade så man klarar det oftast under minuten).

 

2. Bre smör på favoritfabrikat bröd (hårt eller mjukt spelar mindre roll enär det ungefär tar lika lång tid att bre ut smöret)(Se dock till att inte köpa nån fryst bejkoff-historia, detta förlänger tillagningstiden väsentligt).

 

3. Fördela önskad mängd senap på den bredda mackan (senapen väljs även den efter eget önskemål. Jag förordar dock en sort som man klämmer ut istället för nån sort i burk som man måste pilla fram med verktyg ex. sked; Detta skapar onödig disk).

 

Lämplig måltids dryck efter eget gottfinnande (återigen viktigt att välja en dryck som kan konsumeras direkt ur behållaren. Öl, mjölk mfl. är fullt gångbara).

 

Snabbt, enkelt, billigt plus att man minimerar diskhanteringen!

 

Ave!//Putte

Postad
Min frys är all in på Billyz!

Orginalet.

Men ibland slinker någon annan ner oxå.

 

Billys tänkte inte ens jag på. En klassiker.

 

Lägg på lite citronpeppar på också så blir den ännu goare :D

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...