Gå till innehåll

hajen

Members
  • Innehåll Antal

    3 839
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om hajen

  • Placering
    Advanced Member
  1. Tack & bock för mig, Många trevliga stunder och otrevliga med. Tar erfarenheterna med mig och stänger ner denna dagbok. Någon mod kan stänga. //
  2. varenda jävla gång slår aldrig fel. PokerStars Game #25573064211: Tournament #145188443, $33.00+$1.50 Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2009/03/04 0:26:57 CET [2009/03/03 18:26:57 ET] Table '145188443 1' 2-max Seat #1 is the button Seat 1: DanAndJon (2230 in chips) Seat 2: Hajen007 (770 in chips) DanAndJon: posts small blind 10 Hajen007: posts big blind 20 *** HOLE CARDS *** Dealt to Hajen007 DanAndJon: raises 40 to 60 Hajen007: raises 140 to 200 DanAndJon: calls 140 *** FLOP *** Hajen007: bets 570 and is all-in DanAndJon: calls 570 *** TURN ***
  3. yes fi limpar höjer 5 bb med aqs flopp q52 Ännu ett set emot mig.....
  4. stars få fan slå av tyskriggen nu, varenda jävel jag möter har träskpungtur. Det är fan inte sant detta. Fortsätter detta så lägger jag av efter ikväll. Orkar fan inte se att en situation som kk va Ax all in alltid skall kännas som en coinflip situation.
  5. standard senaste 700st hu sng:erna, aldrig sett maken på denna varians. PokerStars Game #25571725461: Tournament #145177921, $55.00+$2.50 Hold'em No Limit - Match Round I, Level II (15/30) - 2009/03/03 23:48:26 CET [2009/03/03 17:48:26 ET] Table '145177921 1' 2-max Seat #2 is the button Seat 1: GiannaLynn (1510 in chips) Seat 2: Hajen007 (1490 in chips) Hajen007: posts small blind 15 GiannaLynn: posts big blind 30 *** HOLE CARDS *** Dealt to Hajen007 Hajen007: raises 60 to 90 GiannaLynn: calls 60 *** FLOP *** GiannaLynn: checks Hajen007: checks *** TURN *** GiannaLynn:
  6. http://img5.imageshack.us/my.php?image=68438984.jpg har telia
  7. okej en sng då PokerStars Game #25530597878: Tournament #144890877, $33.00+$1.50 Hold'em No Limit - Match Round I, Level II (15/30) - 2009/03/02 21:47:30 CET [2009/03/02 15:47:30 ET] Table '144890877 1' 2-max Seat #2 is the button Seat 1: CadyMady (1675 in chips) Seat 2: Hajen007 (1325 in chips) Hajen007: posts small blind 15 CadyMady: posts big blind 30 *** HOLE CARDS *** Dealt to Hajen007 Hajen007: raises 60 to 90 CadyMady: calls 60 *** FLOP *** CadyMady: checks Hajen007: checks *** TURN *** CadyMady: bets 30 Hajen007: raises 60 to 90 CadyMady: calls 60 *** RIVER
  8. men kamma en gås i rektum, man kämpar sig lite tillbaka i turneringen... och,,, PokerStars Game #25530075672: Tournament #144057325, $10+$1 Hold'em No Limit - Level IX (200/400) - 2009/03/02 21:34:39 CET [2009/03/02 15:34:39 ET] Table '144057325 181' 9-max Seat #4 is the button Seat 1: ptbll27 (12885 in chips) Seat 2: tulipaner (5510 in chips) Seat 3: Evergrey666 (3696 in chips) Seat 4: Freya (8080 in chips) Seat 5: Hajen007 (3850 in chips) Seat 6: 111pax111 (32275 in chips) Seat 7: Ellum (17400 in chips) Seat 8: kalamitsis (14942 in chips) Seat 9: HOLST76 (7665 in ch
  9. turenringsguden del 3 , märk stackarna, samt att båda ligger dubbelt average PokerStars Game #25529636125: Tournament #144057325, $10+$1 Hold'em No Limit - Level VIII (150/300) - 2009/03/02 21:24:03 CET [2009/03/02 15:24:03 ET] Table '144057325 181' 9-max Seat #7 is the button Seat 1: ptbll27 (14285 in chips) Seat 2: tulipaner (5485 in chips) Seat 3: Evergrey666 (4596 in chips) Seat 4: Freya (8480 in chips) Seat 5: Hajen007 (17375 in chips) Seat 6: 111pax111 (15600 in chips) Seat 7: Ellum (15350 in chips) Seat 8: kalamitsis (17292 in chips) Seat 9: HOLST76 (7840 in chips)
  10. hajen

    VIP-Nivå

    oj har de ändrat ?
  11. turneringsguden del 2 PokerStars Game #25311197935: Tournament #142279401, $10+$1 Hold'em No Limit - Level XI (400/800) - 2009/02/24 21:51:51 CET [2009/02/24 15:51:51 ET] Table '142279401 424' 9-max Seat #8 is the button Seat 1: otten1 (10915 in chips) Seat 2: Billyboy62 (12320 in chips) Seat 3: MikeleTA'87 (30513 in chips) Seat 4: jmswede (14845 in chips) Seat 5: MrParty Poker (9610 in chips) Seat 6: riv3rdanc3 (14804 in chips) Seat 8: mi0108 (30387 in chips) Seat 9: Hajen007 (6865 in chips) otten1: posts the ante 75 Billyboy62: posts the ante 75 MikeleTA'87: posts the
  12. Stakening är en stor gråzon ibland. *Att ge stake till någon i wsop/liveturneringar exempel är utanför denna zon *Att ge stake till någon i turneringar på nätet och inte ha kontakt är oxå utanför *Att ge stake till någon och vara själv närvarande/deltagande i turneringen är i zonen, och kan liknas att sätta en målvakt i ett bolag och pröjsa för namnet. Som sagt svårt att greppa om. Rent spel i vissa fall, vissa inte.
  13. turneringsguden okerStars Game #25271420086: Tournament #142279400, $10+$1 Hold'em No Limit - Level III (25/50) - 2009/02/23 20:28:39 CET [2009/02/23 14:28:39 ET] Table '142279400 144' 9-max Seat #5 is the button Seat 1: Zytky87 (2025 in chips) Seat 2: mktrick (4405 in chips) Seat 3: FireBone98 (2560 in chips) Seat 4: Gus-Hannes (2800 in chips) Seat 5: XlucignoloX (2700 in chips) Seat 6: crimsonpink (7475 in chips) Seat 7: Hajen007 (2800 in chips) Seat 8: Ro0oL (1710 in chips) Seat 9: purpish (3325 in chips) crimsonpink: posts small blind 25 Hajen007: posts big blind 5
×
×
  • Skapa nytt...