WinslowLee
Members-
Innehåll Antal
50 -
Gick med
-
Besökte senast
Om WinslowLee
- Födelsedag 1980-01-01
WinslowLee's Achievements
Advanced Member (3/3)
0
Anseende bland gemenskapen
-
Fördelen med LCHF är blodsockret ligger på en jämn nivå. När du äter tex socker/pasta/ris/läsk/godis/öl osv så går sockret snabbt ut i blodet. Då måste kroppen producera insulin som talar om för cellerna att ta upp sockret. Men om du tex har tränat så kommer mycket av sockret behöva omvandlas till fett för att lagras. Insulinet, vårt fettinlagrande hormon, talar om för kroppen att göra då det stiger tillräckligt högt. Det säger till att omvandla socker till fett, och talar om för fettcellerna att lagra in mer fett, och hålla kvar det de har. Men för att svara på din fråga om alkohol: 100g öl ger ca 43 kcal varaav 39% kommer från kolhydrater 100g vin ger ca 68 kcal varav 3% kommer från kolhydrater 100g sprit ger ca 229 kcal varav 0% kommer från kolhydrater Vin och sprit ger ingen insulinhöjning. Ingen insulin = ingen fettlagring.
-
Fantastiskt! Kalorier är ju OK, så länge du skippar vita giftet! (socker och mjöl)
-
Super ocool... Men maten är ju som sagt god. När folk o fä frågar vad jag gjort för att gå ned i vikt, så svarar jag: Med njutmetoden! För hur uppoffrande är det gå ned i vikt med entrecote, bea och rödvin?
-
Gå upp? Jag rasade 3 kg första veckan, då jag i princip levde på ägg/bacon till frukost och biff o bea till övriga mål. Träningsdos den veckan = 0 min kondition, 0 min styrka. Grejen är ju att äta tillräckligt med fett, för felet många gör att ju att dom får i sig för lite energi när kolisarna tas bort. Sockret är boven till allt...
-
Ungsstekt lax Laxfile Salt peppar smör sesamfrö Fyllning Creme Fraiche lite sweet chilisås eller teriyakisås Blanda ihop cr fr med sås. Lägg laxen i smörad form. Salta o peppra. Lägg fyllningen på. Toppa med sesamfrö. In i ugnen i 200gr ca 10 min beroende på tjocklek på fisken. Stek inte fisken torr... ------------------------------------------- Ungsstekt torsk Torskblock creme fraiche salt peppar tex oregano eller andra kryddor Ost smör Blanda ihop cr fr med oregano. Tina torskblocket lite Dela i fyra delar. Skär ett lock av 1/3 höjd av blocket. lägg blandningen och på med locket. Salta o peppra. Lägg i välsmord form Strö över ost. 200gr ugn i ca 12 min. Känn med gaffel, ska gå lätt igenom när den är klar. Men stek den inte för länge. Överstekt fisk är för trist. Ös med smält smör under tiden. Ruccola o babytomater med olivolja m citronsmak passar bra till.
-
Vanlig sushi funkar ju inte så bra. Lite för mkt ris typ. Äter istället gärna sashimi gjort på lax. Kanske det svåraste att laga som finns... NOT! Lax Tillbehör Soya Wasabi (gari) Skiva laxen tunt. Ät med soya och wasabi. Men nått jag kan rekomendera till alla sushifans är hemgjord gari! Snor receptet från ICA Kom bara ihåg att skiva tunt! Jag menar jääävligt tunt. Blir godare så. Använd med fördel en mandolin. Nä inte instrumentet. En sån här!
-
Snacks. Kollade runt på nötter, och där är kolhydratinnehållet rätt högt på de flesta nötterna. Paranötter och Macademianötter är dom som verkar ha minst kolhydrater. Där är Macademianötter min klara favorit. En näve av dom stillar hungern om du har mot förmodan ett hungersug.
-
Efterrätt! Jag är inte så mkt chokladsugen längre, men nått jag är galen i är ju hallon! Willys i min stad säljer 1,5 kr frysta hallon för dryga hundringen. Ett fynd! Tina upp typ 1-2 dl och häll på 1-2 dl grädde. MUMS!!!
-
Hamburgare på grillen. 120g fläskfärs/blandfärs salt peppar lite olja smör Ost Jag tycker att hemmahamburgare ofta blir lite torra när dom tillagas. Men gör två halvor av färsen, och sätt in en smörklick emellan och montera ihop dom till en burgare. (Jag brukar ta vitlökssmör!) Blir mkt saftigare! Salta o peppra dom ordentligt och gnid sedan in dom med lite olja innan grillningen. (så fastnar dom inte så lätt) Lägg på ostskiva på slutet. Ha en blomspruta i närheten när du grillar då fettet lätt tar eld när det droppar ner. Grillas ca 3-4 min per sida. Sallad dressing och tomat till. Glöm brödet
-
Köttfärslimpa: 400g blandfärs alt fläskfärs. (Nötfärs blir för magert!) 1 hackad lök 1 vitlöksklyfta 2dl grädde 1 ägg salt nymalen svartpeppar 1 msk torkad oregano, smulas ner. 1pkt bacon ev hackade rödbetor (lite för mkt kolisar 8,5/100g) och givetvis smör Gott till är ångkokt broccoli (med lite tuggmotstånd kvar) med smör och salt. Stek löken mjuk i smör på ganska låg värme. Ska ej ta färg. Mot slutet i med hackad eller pressad vitlök. (pressad ger mer smak) Sätt igång ugnen på 200gr. In med en långpanna med 50g smör som ska smälta. Blanda färsen med kryddor, ägg och lökblandningen. Blanda i rödbetor om du ska ha med det. Färsen ska vara skapligt lös i konsistensen. Dock formbar. Ta ut långpannan och forma en eller flera limp/or av färsen. 3-4 cm hög brukar jag ha den. Dela baconen i halvor och lägg över limpan. Lägg även ett par klickar smör över. In i ugnen sen i ca 40-45 min. Kolla efter 35 min om den är klar. Ös limpan med det smälta smöret ett par ggr under stektiden så blir den ännu saftigare. En variant är att byta ut bacon mot oststavar, förslagsvis Västerbottensost. Som sticks in i färsen innan den åker in i ugnen. Jag gör oftast det här receptet x4 (på 1600 gr färs) så får jag lite portioner att frysa in.
-
Std frukost. Steker 1/2 pkt eko-bacon i smör. Till det en äggröra på 3 ägg och 3-4 msk grädde. (givetvis 40% varianten, inte lång hållbarhets grädde som inkl. karragen) Till serveringen har jag även blandat ihop creme fraiche och fransk senap! Supergott till ägg, omelett mm. Bra fetthöjare! Ruccolasallad med citronolivolja har jag ibland också till. karragen Tillsatsen karragen, eller karragenan E407/E407a, som är ett förtjockningsmedel, en slags stärkelse som kommer från sjögräs, har använts i många år inom bland annat livsmedelsindustrin. Det används till så skilda saker som grädde, skokräm, skummet i brandsläckare, tandkräm och lättdrycker... Det finns studier (inte på människor, men på t.ex. råttor och apor) som visar att när substansen bryts ner till poligenan av stark uppvärmning och syra dvs. vid upphettning i matlagning och när det utsätts förvåra sura magsafter, och då skulle ämnet kunna vara vara cancerframkallande
-
Broccolimos! Jag brukar ångkoka 250g broccoli först så den blir mjuk. Sedan hälla av vattnet, och i med ca 2 dl grädde och en rejäl smörklick. Koka upp det igen och kör sedan med stavmixer. Gott till allt!
-
Spelar poker med webcam, bra eller anus?
WinslowLee svarade på WinslowLee ämne i Fristående pokerrum
These rules of conduct must be followed by ALL PLAYERS at ALL TIMES. 1 WEBCAM ON FACE - Your face must be visible on the webcam at ALL TIMES while you are dealt in a hand. Webcams pointed at the floor, wall, body, toys, or blank screens are UNACCEPTABLE. You will be given a warning by an admin to adjust your webcam, if you don’t comply immediately your account will be suspended and possibly terminated. 2 ABSOLUTELY NO NUDITY - Players who transmit themselves naked will be blocked immediately and permanently banned from PokerView. NO EXCEPTIONS! 3 Hats – Are allowed as long as your face can be seen clearly. 4 Sunglasses – Are allowed. * Players who repeatedly break PokerView Webcam Rules face the risk of having their account temporarily suspended and/or permanently banned. -
Spelar poker med webcam, bra eller anus?
WinslowLee svarade på WinslowLee ämne i Fristående pokerrum
Finns några regler kring det. Du får inte dölja ansiktet. Solglasögon är ok. Kameran ska vara riktad mot ansiktet. -
Ramlade över siten Pokerview som finns på Everleaf-nätverket. Vad nytt med en ny site då? Jo dom har webcam-bord. Du ser motspelarna live! 3e maj så lanserar dom siten med cashgames med webcam. I dagsläget så finns bara playmoney tables med cam. Tror ni blir någon succe? Lite kul är det med nick iaf. Såg nån som hette girl19 eller nått och det var en ful snubbe