Gå till innehåll

Bäst att grilla?


adde_snoppskalle

Recommended Posts

Rostas är det som gäller

 

Rostas är kanongott verkligen, om man får rätt bit. Rostasfilén är ju nästan omöjlig att skilja från oxfilé. Tyvärr är det bara en liten bit på en hel rostbiff som man skär rostasfile av. Denna säljs dock som valig rostas, vilket gör att skillnaden mellan rostas från gång till gång kan vara stor.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Cheesus, hur fan tillagar man det? Måste ju ta en evighet.

 

Typ 7-8 timmar tog det sist.. Man undviker att skära sönder grisen... tar bara bort de man inte vill ha.. dvs inälvor, fötter, huvve.. Tills du får en stor köttbit på några kilo :)

 

Sen skaffar du dig en snurra du kan hänga upp grisen på och rotera :)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Typ 7-8 timmar tog det sist.. Man undviker att skära sönder grisen... tar bara bort de man inte vill ha.. dvs inälvor, fötter, huvve.. Tills du får en stor köttbit på några kilo :)

 

Sen skaffar du dig en snurra du kan hänga upp grisen på och rotera :)

 

Visst grillar ni en grishalva? Inte en hel jävel?

 

Tanken bara slår mig hur torrt köttet måste bli, för jag antar att ni inte marinerar hela grisen:shock:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...