Samtliga bilder ovan är från a la carte så det är inga utvalda viner till. Men tumregeln brukar vara rödtjut till all form av nöt/gris/lamm och sen vitt till fisk/kyckling/anka. Vad gäller specifika druvor så varierar det rätt mycket, jag använder vivino ganska mycket och har druckit mycket vin så brukar ha decent koll iaf. Tycker om man går på finare sushi-restauranger som den Name postade ovan att man borde ge sake en chans. Sake är lite som tequila i min mening att det är våldsamt äckligt om du dricker någon billig variant, men de lite finare kan vara magiska. Med det sagt gillar jag sake väldigt mycket mer än tequila.
EDIT: Noterade att damen framför mig dricker lemonad på hummer-bilden, det är confirmed inte synergi, men det är gott och fitness!
I övrigt har jag varit nykter till och från sedan juli ungefär, planen är att bara dricka 1-2 glas vin/öl/drinkar på dejter och speciella tillställningar.
Sedan jag började läsa hjärnstark som rekades ovan av båt1 så börjar jag mer och mer gå att hållet att försöka träna dagligen och inte dricka dagligen. Och som grädde på moset då jag har hört att det är bra för hjärnan att lära sig nya språk ska jag börja ta portugisiska-lektioner nästa vecka, gl mig.